-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
g0dl
addikt
válasz sixpak #31148 üzenetére
Valójában a youtube-on is van a boltokban látható demo pl. a rúdugrós stb.
Egész jól megy a beépített youtube alkalmazással.Más
Nekem a legutóbbi frissítéskor a prémium lapról eltűntek az ikonok (youtube, fuso stb.), és egy prémium inicializálására jöttek vissza. Volt valakinél hasonló? -
-
Zirowe
nagyúr
-
Krajczi
tag
válasz regvoltrossz #31117 üzenetére
Nem tudom. Nem is próbáltam. Bedugtam a koax kábelt, lefuttattam az automatikus hangolást, nem tetszett a kép, így alig használtam a TV-t. Aztán a DIGIKábel szerelője megmutatta, hogyan kell a digitális adásokat beállítani. A kép gyönyörű, a csatornapakolászás (megfelelő sorrendbe) is könnyebb lett.
De egyszerre -C-t és -T-t a nagyobb Panasonic TV-men sem tudok nézni.
Nekem így 102 csatorna jön be (+ rádiók), elég. -
Zirowe
nagyúr
válasz shteer #31156 üzenetére
Ezt jó tudni, kösz.
Egyedül anyu mobilja fogja vissza az egész otthoni hálózatot attól, hogy 5ghz-re vonuljak át, szerencsére a router támogatja, majd meglátom mi lesz, mert az a tartomány itt üres teljesen.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Peak
addikt
válasz Zirowe #31158 üzenetére
javaslat... 1 db. olcsó access pointot lógatsz a routered egyik LAN portjára, transzparensen... "anyu mobilja" arra csatlakozzon... a router "N"es wifije pedig max. sávszélességgel mehet...
Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
Zirowe
nagyúr
Több eszközt nem szeretnék nagyon működtetni.
A wifi a nethez képest így is maxon megy, csak kicsit zsúfolt a 2.4ghz.
Majd kifundálom vhogy.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
StSanya
senior tag
válasz Zirowe #31161 üzenetére
Milyen routered van, mivel párhuzamosan mehet a 2,4 és az 5 GHz, két SSID-n, nálam pl. jelenleg csak a TV van az 5-sön, minden más a hagyományoson kapcsolódik.
[ Szerkesztve ]
"Használati utasítás amatőröknek való! A profik rengeteg ideig szívatják magukat, majd fórumoznak egy kicsit..."
-
Zirowe
nagyúr
Tudja egyszerre, csak minek?
Amúgy tudtok ajánlani vmi jó programot, ami remuxolás nélkül megváltoztatja az alapértelmezett hangsávot?
Vagy a dlna mi alapján választja ki az alapértelmezettet?Mert én most megtaláltam a JMkvpropedit programot, tökéletesen végzi a dolgát, remuxolás nélkül azonnal megváltoztatja az alapértelmezett hangsávokat, mpc-hc érzékeli is rendesen a változást és már az új default hangsávval kezd, ellenben a tv dlnan keresztül továbbra is az előző defaulttal kezd.
Dlna adatbázist töröltem, rescan is volt, de továbbra is csak az előzőn indulnak.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
tonyrulez
őstag
Üdv!
Lehet hogy rossz helyen járok, és már egyébként is el lett mondva, de nem találom. Szóval találtam apróhirdetések között egy jólárasított LG 32LS3450 TV-t. Hirdetés leírásában Full HD van írva, viszont máshol csak HD Ready-t írnak, az LG honlapján meg egyiket sem, csak hogy Full LED. Most akkor HD avagy sem?
A HD Ready van közel olyan jó mint a Full HD, legalábbis ennél a TV-nél?4 8 15 16 23 42
-
Zirowe
nagyúr
válasz tonyrulez #31165 üzenetére
Pedig írja az lg a képnél, hogy nem fhd.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Lackki
őstag
besz*rok, megcsináltam a bevilágítás problémámat...
Tegnap ugye lecsomagoltam a tv-t hogy visszaviszem aztán megint ki, és ma reggel láttam hogy nem akkora a bevilágítás. Megnyomkodtam egy minimálisan, erre megint rossz lett. Ergo akkor másik irányból kéne... megnyomtam a hátlemezt és mintha a helyére pattant volna, egyből megszűnt és most tökéletes. Minimális felhősödés, de ez már teljesen alap!
Hepivan
Privátot hamarabb észreveszem
-
Zirowe
nagyúr
válasz tonyrulez #31167 üzenetére
De, a felbontás alapján hd ready, de nem fhd.
Nem értem mi a problémád.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
dr.bubo
őstag
válasz Zirowe #31164 üzenetére
mkvToolnix-et próbáltad már?
[ Szerkesztve ]
Router beállitása: http://www.rainman.sokoldal.hu/tplink_router_beallitasa / Port Forward: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm
-
Zirowe
nagyúr
válasz dr.bubo #31170 üzenetére
Mkvmerge header editorját is próbáltam, sikerül is elnémítanom az alap default hangsávot, de hiába állítom be az új elsődlegest, az nem változik.
-
Zirowe
nagyúr
válasz Lackki #31174 üzenetére
Igen, ezt eddig is tudtam, csak akkor újramuxolja, én pedig pont azt szeretném elkerülni.
-
choco01
addikt
Sziasztok!
Megérkezett az LG 42LA620S TV-m, és érdekelne hogy érdemes-e a jó 550 megás frissítést leszedni rá?
Vagy esetleg valami elveszne? pl. magyar nyelv..?
Köszi.Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
humi1
tag
Egy kis segítség kellene!
LA42620s-nél hogy tudom megnézni simán a 3d filmet?Mintha valahol láttam volna hogy lehetséges!
-
bandi0000
nagyúr
persze, 2 kép van ugye alap esetben, és ahogy 3D re átkapcsolsz ahogy összerakja a képet az elején surlódik a 2 kép, és ezért lehet kattogó hang
Amúgy elindítod a filmet, és rányomsz 1 szer a 3D gombra, tehát kapcsold ki a 3D-t és ennyi, feltéve ha balódi a 3D film
Xbox One: bandymnc
-
8nemesis8
veterán
Sziasztok!
Korábban olvastam, hogy a modell után lévő számok mit jelentenek, de nem találom.
Be tudjátok szúrni!?
Köszi, sürgős lenne! -
Sjani86
újonc
Sziasztok!
Az LG 42LA660-as tévéről mi a véleményetek? A másik jelölt az offtopic itt, ugyanis az egy Samsung UE40F 6500-as. A kettő közül melyik érné meg jobban? (árban az LG egy 10-essel több)
Az LG az passzív, a Samsung az pedig aktív 3D-s, nekem azt mondták az üzletben, hogy a passzívval sokkal jobban járok.Nagyon új még nekem ez a téma, igazából apám akar venni magának valamit, ezt a kettőt nézte ki, de ő offline, így én érdeklődök.
Előre is köszi a válaszokat!
-
Zirowe
nagyúr
válasz OldMike #31189 üzenetére
Modelljelzéssel kapcsolatban vicces élményem múlt héten, hogy az egyik boltos magyarázta, hogy az la620s már nincs, de lesz másnapra egy la620v, ami csak annyiban különbözik, hogy "gyorsabb" a wifije és 25kval drágább.
N-es 5ghz képes wifinél mi a gyorsabb?
Kétlem, hogy ac modul lenne benne, illetve neten se találtam róla semmit, szóval passzoltam a "remek" ajánlatot.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
farkas-j
őstag
Tudom hogy OFF, de hátha van valakinek Samsung TV-je. Olcsó távszabályzók.
[ Szerkesztve ]
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
dr.bubo
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest