-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
válasz Watt25 #31498 üzenetére
Elvileg igen, de én ezt nem használom.
Más, ld550en használható volt egyszerre a tv hangszórója és az optikai kimenet, gyakorlatilag az optikát folyamatosan bekapcsolva tartottam és amikor arra váltottam, akkor a tvt lehalkítottam.
La620snél egyáltalán nem megoldható, hogy egyszerre menjen mind a kettő, és ne kelljen mindig átkapcsolni a kimenetet?We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Gnoll
csendes tag
Nah.... sikerült megoldani... nem tudjuk hogy, de működik most már xD
-
Zirowe
nagyúr
-
Đusty
addikt
válasz Zirowe #31506 üzenetére
Konkrétan milyen pendrive amire lehet rögzíteni, dobnál egy linket?
Ha rádugom a tv-re mit kell csinálni? Azt látom mi van rajta, de hogy lehet megnézni, hogy tud-e rá rögzíteni, meg kell formázni, hogyan? Vagy ha csak megnyomom a felvételt és azt írja, hogy csatlakoztassak másik eszközt akkor a pendrive a hibás, hogy azt nem szereti? Igaz nekem csak 42-es de az LA620S stimmel, remélhetőleg így csak a méret a különbség.[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
Ha kiírja, hogy csatlakoztass másikat, akkor nem jó.
Sandisk extreme 64gb usb 3.0We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
-
Zirowe
nagyúr
válasz Labello #31511 üzenetére
60ld550en nekem is ment mind a kettő egyszerre, 47ld750en is megy, csak az új nem képes rá, ami eléggé elszomorító.
Nekem egy pioneer vsx-520ra van a tv és a mediaplayer kötve.Rudi50: ebayről jóval olcsóbb, nekem is onnan van, kb 60$ volt, sima 50mb/s-el író 64gb usb 3as pen meg 40$, viszont arra már nem hajlandó felvenni adást.
500gb-s 2.5"-ös vinyót meg kb 6k-ért vették apróról, hozzá usb3as ház 6$, de az a routerre van csatlakoztatva.[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
Igen, át kell kapcsolni, de legalább nem kell huzogatni.
Van tápos automata verzió is, ha a tv kiad 5v-t.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
kosazolika
csendes tag
42LA690 tv mekkora külső HDD-t képes kezelni???
-
snooze
veterán
válasz kosazolika #31516 üzenetére
a tv-n levö használati utasitásba le van irva mi ajánlott hozzá..
GO Gunners!!!
-
kari44
újonc
válasz kosazolika #31516 üzenetére
'1gigás felet már gázos lehet! üdv!
-
OldMike
őstag
Szia!
A tévé vezérlése a tabletre telepített LG alkalmazással tökéletesen működik. Viszont a tabletről a Youtube megosztás nem. Nem jelenik meg a TV ikon. Próbáltam a böngészőből indított Youtube-ot is, ott van beállítási lehetőség, lehetne a tévéhez kapcsolódni, de a tévén nem jelenik meg a kód, amit be kellene írni. A vezetékes netre kapcsolódó tévé nem érzékeli a wifis tabot.
Megjegyzem, hogy okostelefonnal is próbáltam, de azzal sem megy.Mindenkinek:
Próbáltátok-e azt az esetet, amikor a tévé kábellel van rákötve a routerre, és küldenétek Youtube videót a tévére telefonról vagy tabletről az alkalmazásban lévő tévé ikonnal?
42LM660S
-
spidersoft
senior tag
Üdv! Bocs az offért, de nem tudtok monitor/tévé fali/asztalra fogatható konzol topicot? Sehogy nem leltem...
[ Szerkesztve ]
-
kosazolika
csendes tag
Használati utmutató 40gb és 2TB közötti HDD ajánl.
-
snooze
veterán
-
farkas-j
őstag
válasz Zirowe #31503 üzenetére
42LA660S: Először nekem is egyszerre működött a saját hangszóró és az optikai kimenet, de csak a saját beépített tuneréről. Most viszont nem megy együtt a kettő, de nem értem, hogy miért, mi változott? Talán ez is a szoftverfrissítés áldozata lett?
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
att88ila
tag
Szevasztok!
Egy 42" Lg passziv 3d tv milyen messziröl a legjobb rajta nézni egy hd 3d filmet? Mélység és a nézöpont az konkrétan mit jelent és,hogy a legjobb beállitani milyen értékre? -
Ravenloft
tag
Nem tudom ki, hogy van vele (illetve, hogy másnál is elő szokott e fordulni) de én már kezdek agyfaszt kapni attól, mikor az alábbi üzenetet kapom:
" Az aktuális bemeneti készülék nem ad jelet. Ellenőrizze a külső bemenet állapotát. próbálkozzon másik bemenettel. " Az alany egy LA660S a külső egység meg egy PS3. Eddig ez csak nagy ritkán jött elő, viszont mostanság már egyre többször! Próbáltam már a többi HDMI bemenetet is, de ott sem jobb a helyzet. Software-t nem frissítettem, szóval nem az lehet a gond. A kérdés már csak az, hogy mi a franctól van ez, és hogy mivel lehetne ezt megszüntetni? Mivel rohadtul zavaró tudni lenni, mikor sokadszorra kell próbálkozni, hogy a hülye észrevegye, hogy van valamilyen device az adott HDMI kimeneten! -
huncutka1029
addikt
válasz joco52 #31487 üzenetére
És ez helytálló is volt 2011-óta máig.
Ezek szerint van olyan szoft frissítés ami megoldotta.
Lassan én is elgondolkodom az LW-s tévéim cseréjén.
Nem mintha kellene, vagy hajlandó lennék rajtuk analóg adást nézni.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
nufenen111
tag
Egyik barátom vett egy LA660-as TV-t. Másoltunk fel a kis laptopjára filmeket, azt összekötötte HDMI kábellel, és nem tudja lejátszani a filmeket, nem ismeri fel a tv a laptopot. Mi lehet a hiba?
-
OldMike
őstag
válasz Watt25 #31523 üzenetére
Ezt nem próbáltam, mert amikor még tévé is wifin volt, akkor simán félbeszakította az éppen nézett tévéműsort. Holnap még kísérletezek vele, bár furcsa, hogy a korábban látott TV ikon nem jelenik meg sem a telefonon, sem pedig a tableten.
Nekem IPTV-s HGW-m van, lehet hogy azzal nem fér össze a funkció. Ugyanakkor az LG Remote alkalmazás használatával nincs semmi gond.42LM660S
-
bigangel
csendes tag
Sziasztok!
Boldog tuladonosa lettem egy 42la740-es készüléknek.
Segítséget szeretnék kérni,mert egyszerűen nem tudom a hangot beállitani. Amikor nézek egy filmet,és a beszéd hangerő megfelelő,akkor,ha jön egy zene,vagy effekt,az túl hangos.Amenyiben a zenéhez,effekthez állítom a hangerőt,akkor meg a beszédet nem lehet normálisan hallani.
A másik kérdésem pedig a média lejátszóval kapcsolatban lenne,hogy talált-e valaki megoldást a hangsáv váltásra,és a felirat kezelésre?
A szerviz menübe lépés garancia vesztéssel jár?[ Szerkesztve ]
-
Ravenloft
tag
válasz csaba12242 #31532 üzenetére
Akkor jó neked! Eddig a HDMI1-et használtam a kezdetektől fogva, de mivel ott kezdődött ez a mizéria gondoltam akkor próba szerencse HDMI2-es csati. Egy ideig nem is volt semmi gond, de a minap a 2-es is szarakodik! Lehet, hogy egy software frissítés megoldaná a problémát, de valószínű, hogy újabb hibák jönnének elő! Most komolyan, olyan nehéz lenne az ilyen vagy ehhez hasonló hibákat kiküszöbölni? Hogy ha már az ember beleölt nem kevés pénzt egy ilyen TV-be, akkor ne kelljen már egyfolytában anyáznia miatta! Amúgy ezt leszámítva, még mindig az a véleményem, hogy szuper TV!
-
bigangel
csendes tag
válasz blakey #24686 üzenetére
A feliratok és a hangokra vonatkozó beállításokat előtte el kell végezni, milyen kódolás legyen, stb. Mivel ez nem az a topik ezért itt valószínűleg nem fogjuk boncolgatni, de a net tele van mindenféle beállítási lehetőséggel. Érdemes tanulmányozni őket.
Tudnál ajánlani topicot?
-
Zirowe
nagyúr
válasz Ravenloft #31537 üzenetére
Esetleg a kábellel van gond vagy a ps3al?
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Ravenloft
tag
válasz Zirowe #31539 üzenetére
Kizártnak tartom! Mivel hónapokig nem volt semmi gond vele. És nem csináltam vele semmit, ami okozhatott volna ilyet. Sem magával a kábellal, sem pedig a PS3-al. De mint olvasom, nem csak én vagyok így ezzel. Szerintem ez simán software hiba! A legfurább az egészben az, hogy nem tudom mi hozza elő ezt a problémát, de ami a legviccesebb, azt sem tudom, hogy mi szünteti meg. Egyszer csak fogja magát és jó lesz. Szóval abszolút értetlenül állok a dolog előtt...
-
Zirowe
nagyúr
válasz Ravenloft #31540 üzenetére
Attól még, hogy kizártnak tartod, kipróbálni nem árt.
-
gahor72
aktív tag
Jó reggelt mindenkinek!
Találtam egy fali konzolt itt 45%-os akcióban.
[link] -
S-LG
csendes tag
hello
Valaki tudja, hogy miért szaggat a tv műsoron futó szalagcím??
megy folyamatosan aztán töredezett, szaggatott lesz, aztán megint folyamatos, kb 10mp en belül.
A true motion-t kikapcsoltam, de így sem jobb.
Lg 42LM640S a tv -
khorvat
senior tag
válasz bigangel #31536 üzenetére
Ez engem is érdekelne, ki hogy használja optimálisan!
Nálam egy LA620s de a problémám ugyanez, most a smart hang be és közepes mintavételezés vagy mi (nem vagyok Tv közelben) van beállítva talán így használható, próbáld ki!
Nekem az autohangerőszabályozó bekapcsolása csak rontott a helyzeten, hírek ha normálisan hallhatók voltak, utána a reklámok üvöltöttek. -
eladogeppc
veterán
32LA620S: Megnézem a szaggatást este nálam, de ami nagyon fasza az új firmware-nek köszönhető, hogy nem csak a Wifije lett gyengébb, hanem már a műsorok is rendszeresen széthullanak kb 20-30mp-enként azt mutatja, hogy jelerősség 100%, jelminőség 45%. Érdekes hogy 20-30mp ig meg 90% körüli tartósan.
Hang emiatt néha el-elmegy, majd kikockázódik a kép és újra minden jó. De van amikor ez csak 5 perc után jön elő. Firmware előtt tök stabil volt. Az volt a baj, hogy automatán hagytam a frissítést és nem néztem utána hogy mit fog okozni. 04.20.29
Másik TV is van régebbi dekóderrel, ott minden jó. Jelszint és jelminőség is. Úgyhogy LG, üzenem nektek, hogy rohadjatok meg. Már csak a downgrade lehetetlensége miatt is.
Most hívjam ki őket hogy csinálják vissza a régebbit ami a honlapon is fentvan ?Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
p2pp
őstag
válasz eladogeppc #31545 üzenetére
Ha a jelminőséged lesz 90%, akkor jó lesz!
Bár jómagam a külső dekódert használok.
Persze mindig tv-t nézünk. Ott 50%-nál, nekem
antenna cserém volt, most 98/90% minden, annyira jó!
Sokan mondták, hogy az LG tunere nincs ott a toppon!
Nincs is ott a szeren. Külső sokkal jobb nálam!
Próbáltam conax-al. Nálam is kis értékek voltak.Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
kelly7
aktív tag
Nekem upc-n jeltesztet nézve a leggyengébb frekin 68% jelerősség, a minőség meg 90% felett van úgy, hogy van benne két régi osztás, csavaros csatlakozóval, + van egy szakasz rezes árnyékolású ezer éves kábel, amiket mind ki cserélek legközelebb. Szerintem annyira nem car a tunere.
-
Đusty
addikt
42LA620S esetében ha van magic remote, utána hogyan kell a hangvezérlést beállítani? Nem találtam rá opciót.
[ Szerkesztve ]
-
Montiii
csendes tag
A hangvezérlést nem tudja alapból, ahhoz még kell valami adapter a tv-hez.
Az LG honlapján csak annyi van, hogy :
Keresés hang alapján - Előkészítés
Tehát valami biztosan kell hozzá, maga a távirányító meg a hozzá adott RF adapter nem elég hozzá.
De itt a szakik biztosan tudják mi kell hozzá, vagy kiguglizod.
Én egyébként inkább egy Logitech K400 mellett döntöttem, a Magic Remote helyett. Karácsony 2. napján tudom majd kipróbálni vele a TV-t. Az enyém is 42LA620S.
[ Szerkesztve ]
LG 42 LA620S
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest