- Windows 11
- DIGI kábel TV
- Hálózati / IP kamera
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Vírusirtó topic
- Milyen NAS-t vegyek?
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsozsi 78
tag
Oksi köszike a segitséget.
Nekem Samsung 46es6100esem van csak haverom keresett tv-t és ezeket nézte ki és lg-ben nem vagyok voltam otthon ezért kérdeztem ennyit.
Mégegyszer köszi
-
Zirowe
nagyúr
válasz #16729600 #30750 üzenetére
Én lejátszott médiára gondoltam.
Akkor váltana ki nálam, ha az erősítő támogatná, de sajnos nem. :SDe akkor nem támogatja a hd-t, nem?
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Mókus Zs
csendes tag
válasz huncutka1029 #30746 üzenetére
Plusz a la660s már MCI400Hz-es.
-
Mókus Zs
csendes tag
válasz huncutka1029 #30755 üzenetére
És a la740s MCI800Hz-el már 200Hz-es panel?
-
Scoobyka
addikt
42la620 van vkinek? Jatekra konzollal erez valamilyen hatranyt? 40ms lag sok nagyon? Fpshez is lenne. A 660asrol lehet lemondok,mert a bevilagitas jobban zavarna,mint a 2.1es hangfal elonnye. A magic remiteot meg majd megveszem ha kell...mas elonyt nem latok a 660nak.
-
törölt tag
-
barabasr
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném megtudni, hogy az LG 42LA660s milyen típusú távirányítóval működik a magicon kívül...milyen típusjelzésűt keressek hozzá??? Magic jó kis találmány, de a hagyományossal jobban tudnám kezelni. Légy szíves segítsetek távkapcsoló ügyben!Heki
-
Mókus Zs
csendes tag
válasz snowball #30758 üzenetére
Köszi szépen, de már próbáltam. Nincs készleten, 1.5-2 hét múlva igérik, de nem 100%-ra.
Szerencsére sikerült egyet megcsípnem(55la690s) az ELEKTROlimit-nél. 345.900Ft+2 év Lg gyártói magyar garival. Már kezdtem feladni, hogy ebből nem lesz semmi karácsonyra. De úgy néz ki, hogy összejött. Holnap szállítják. -
Roija
csendes tag
Tudnátok segítani abban, hogy fm rádiokat hogy tudnék hallgatni a TV-n? (LA660S)
Az automata hangolás antennáról nem hozta fel csak a bartókot, kossuthot, petőfit... Nekem konkrétan a Class FM kéne, sajnos smartban nincs app-juk.
Böngészőből próbáltam online: percenként megszakad. Ez persze (gondolom) lehet azért mert nem tudja bufferelni, így este ki fogom próbálni a már itt régebben említett pendrive-os "cache" memóriabővítést.
Milyen fájlrendszerre érdemes formázni a pent? Milyen lemezformázási egységgel? Mindegy melyik usb portba dugom? -
Sárpac
nagyúr
Tud valaki még boltot ahol lehet lg 42la690s-t venni és nem kiállított darab?
Írjátok már meg privibe köszi!
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
Keksz
senior tag
Hali!
Az LG LM765S -nek mi a 2013as utódja? ahogy látom a LM765S -t már nem lehet venni.
Köszi![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Van valami olyan app LG smart tv-re amit érdemes kipróbálni? Böngészem itt neten de semmit nem találok ami értelmes lenne. Egyedül az eurosport player, de az meg havidíjas szolgáltatás, annyira meg nem érdekelnek a WTCC időmérők.
-
Zirowe
nagyúr
válasz #16729600 #30759 üzenetére
Szerintem elbeszélünk egymás mellett.
Adott lesz majd a tv, ami arc képes, és elmondásod szerint ki tudja küldeni az érintetlen hd hangot hdmi-n keresztül, ha esetleg belső lejátszó találkozna egy ilyennel.
Aztán adott egy erősítő, ami fel is tudja dolgozni a hd hangokat, de nem arc képes.Az erősítő jelenleg optikával van összekötve a mostani tv-vel (60ld550), és arra kiadja a dd és aac hangokat rendesen, de dts-t nem, mert a tv nem ismeri.
Ha megjön az új, akkor ha jól értem, a hd hangot sehogy sem tudom kiküldeni az erősítőnek, mert az optika nem tudja (bár lesz végre dts, gondolom ezt rendesen, 5.1-ként küldi ki), a hdmi meg zavaros.
Mert ha arcot szeretnék, akkor két hdmi-vel kell a tv-re kötnöm az erősítőt (ugye van a rendes kimenet, amit most is használok, de mivel az nem arc kompatibilis, ezért ha arcot szeretnék, akkor +1hdmi az erősítő egyik bemenetére), de ezzel kb adtam a szarnak egy pofont, mert hd hangot így se fogok tudni kiküldeni, mert a netes leírások szerint az arc nem kompatibilis a hd hangokkal, tehát akkor erre marad a jól bevált optika, a hd hangok meg maradnak az r6s-nek, mint eddig is.Vagy valamit rosszul értettem?
Amúgy, la620s-en lg oldal szerint van usb 3-as csatlakozó.
Na most nekem van két usb 3-s pendriveom, mind a kettő 64gb-s, az egyik 50mb/s-el ír, a másik 190mb/s-el (ezt a pc-k ssd-nek szokták érzékelni), a jelenlegi tv-kkel kompatibilisek, de vajon az la620s-nél használható dvr-hez, vagy mindenképpen hdd kell neki?Ja, meg a boltba LG AGF215 szemüveget ajánlottak hozzá olcsó, ez jobb, vagy rossza, mint az lg oldalán szereplő f315ös?
[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
törölt tag
válasz Zirowe #30770 üzenetére
Igen,elbeszélünk egymás mellett,azért nem is értettelek A TV beépített lejátszójában nincs HD Audió jelfeldolgozó ( szerintem ) ,tehát abból a forrás irányból nem várható HD Audió jel.Az optikain eleve nem is lehetséges.Magyarán a lánc TV felőli végpontjából csak max DTS jön.Tehát marad HD hangra valami külső eszköz.
Olyan pendrive-ot még nem láttam-hallottam róla amire engedné a TV a rögzítést.
-
TNT S
újonc
A most vásárolt LG 47LA660S tv-t szeretném összekötni
egy régebbi típusu Denon AVR-1705 házimozi erősítővel.Az erősítőn 2 optikai bemenet van,de egyiken sem hallatszik a televízió hangja.Már mindent próbáltam,de nem sikerül.Az optikai kábelen látszik a piros fény,a TV-n külső hangra van állítva, talán az erősítő bemenete hibásodott meg? -
petya2012
őstag
sziasztok
vki tud valahol ilyen AN-MR 300 magic motion-t lehet még kapni valahol
de nekem ilyen dobozos kéne a bluetooth egységgel együtt
-
demonlaci
tag
Új firmwre LG 42LA620S v04.20.29
[ Szerkesztve ]
LG 42LA620s, LG 32LG2100, Amiko Alien2, Amiko 8800, LG BD370, Sony BD380, Sony STR-DH500, Panasonic 92cm plazma
-
huncutka1029
addikt
beállítási gond lesz. Vagy nem nyomtad be ütközésig a kábelt
Digitális hang optikai HDMI legxen kiválsztva, a digitális hang ki opció pedig Auto módban legyen.
Van még egy opció az LG digitális hang szinkronizálása, ha az első nem működik akkor ezt is próbáld meg.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
Zirowe
nagyúr
válasz nufenen111 #30777 üzenetére
Senki nem mondta, hogy optikán nem megy ki, csak a jelenlegi tvm nem támogatja.
-
simon87
csendes tag
válasz huncutka1029 #30780 üzenetére
Ejjj, ez szomorú. Jó lenne tudni, hogy mi változott. Pláne, hogy elég nagy verzióugrás volt.
-
TNT S
újonc
válasz huncutka1029 #30781 üzenetére
Kösz a segítséget,de ezeket már elsőre kilőttem.Másra nem tudok gondolni,hogy vagy a kábel nem jó(új!!!) vagy pedig az erősítő bemenete hibás(na de mindkettő!?).A kábel végén látszik a piros fény!
-
farkas-j
őstag
válasz barabasr #30760 üzenetére
Válasz barabasr-nak:
Ezzel kompatibilis: LG AKB73615302 Itt lehet olcsón kapni (van raktáron): http://eurobeat.hu/index.php/Manufacturer/Taviranyitok/LG-Goldstar/TV/7611-LG-AKB73615302-taviranyito-eredeti.euelektro?keyword=LG+AKB73615302Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
Zirowe
nagyúr
Elvitték ma a régi tvm, az új jövő hét elején jön, addig áthoztam a vendégszobából a 32ld550et, de sajnos beigazolodott a legnagyobb rémálmom : a centerem magasabb, mint a tv, így most ideiglenesen a tv mögé került, azt a pár napot kibírom.
Viszont nagyon remélem, hogy a 60la620snek nem lesz ilyen baja.
Vki, akinek legalább 42-47es la620s készüléke van, nem tudná megmérni, hogy kb milyen magasan kezdődik a kijelző?
Kb 16.5-17cm lenne az ideális számomra.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
Nem a láb, hanem az a méret, ahonnan már a kijelző van a káva után.
Az a 7cm elég kevésnek tűnik.Itt mondjuk a szög miatt nem látszik, de szemből a feliratok alsó sora már nem látszódik.
A 60"as képe kb 1-1.5cm-el volt magasabb a centernél.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
Köszönöm szépen.
Sajnos ez nem vmi jó hír. :S
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest