- DIGI kábel TV
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sweet.tv - internetes TV
- YouTube
- AliExpress tapasztalatok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Linux kezdőknek
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tblack
csendes tag
Erre az LG kémkedik dumára csak annyit, hogy kit érdekel.
Ha érdekelne akkor nem használnék google termékeket sem, mert az mind ezt csinálja, még a leveleidet is olvassa.
Mikor ismerősi körben rátértem erre, hogy ez szerintük miért is más mint amit még jó páran csinálnak, akkor meg le LG fanboy-oltak.
-
Goodman
tag
válasz huncutka1029 #29335 üzenetére
Köszi a választ. Meggyőztél. Meg az is, hogy linkelt valaki itt a fórumon egy webshopot ahol most igencsak kedvezményes áron van a 32LA620S, 110ért adják. (pcdream)
Holnap megyek is érte.
A magic remote-ot isteníti egy ismerősöm, lehet, hogy majd rendelek hozzá egyet, ha valahol ki tudtam próbálni és tényleg annyira bejövős. Helyhiány miatt csak 32" méret jöhet szóba, egyébként csak másodlagos eszköz.A nagyobbik TV-t tavasszal cseréltem, pipa voltam az LG-re mert 3 és fél évesen megadta magát egy 42LH3000 illetve ismerős belém ültette a bogarat hogy a Samsungokkal kevesebb a probléma. De most már kicsit bánom, hogy egy Samsung UE42F5300 ra esett a választás, mert megnézve az LG-t ég és föld a használhatósága a smart funkcióknak utóbbi javára. Nem mintha rengeteget használnám a Smart funkciókat, de ha már benne van, nézzen ki valahogy. A böngészőről nem is beszélve.
-
forras2
őstag
válasz shteer #29370 üzenetére
Szia!
Ezt a Plex media servert szedtem le. Sikerült megcsinálni, működik is.
Megosztottam a filmek könyvtáramat, meg az otikai meghajtómat is, hogy lemezről is tudjak filmeket nézni.
Az miért van, hogy 1 műsoros lemezt beteszek, szépen le is játssza, de viszont nem tudok nyelvet választani?
Angolul megy a hang, és közben valami japán vagy kínai felirat megy közben.
Ha simán gépen, lejátszó programban indítom el, ott van menü, és be tudok állítani mindent, itt a menü viszont inaktív, nem enged semmit állítani.Illetve másik "gondom".
Az teljesen normális, hogy ez a program folyamatosan tölt le valamiket?
Felraktam a programot, és a C meghajtómon a 4,5 GBből alig van már csak 2 GB helyem, és folyamatosan csökken a szabad hely.
Illetve magát a gépet is lefogja, pl a firefox belassult, de iszonyatosan. Ez a program miatt van, vagy az miatt, hogy a gépről játssza le hálózaton keresztül a filmet?Illetve a 3. "gondom".
Full HD illetve 3D filmek szaggatnak, be-be állnak. Ez mi miatt van? Lassú lenne a routerem?
1 ideig szaggatoznak a filmek, azt utána automatikusan átvált a következő filmre.
Sima avi film az megy, nem szaggat, és végig is tudom nézni őket. -
A tumi
tag
Sziasztok! Monitor-tv vásárlása előtt állok. LG23MA53D-PZ a kiválasztott tipus. A szlovák székhelyű elektroudvartól vásárolnám a készüléket mert olcsóbb mint az itthoniak. A kérdésem az lenne, hogy Lengyelb beszállító hozza a tv-t és nem tudták megmondani, hogy van e benne magyar nyelv. Az itthol kaphatókban van több mint 19 nyelv, közte lengyel is. Valószínűsíthető, hogy a Lengyelből érkező készülékben is benne van a több mint 19 nyelv, közte a magyar is?
Előre is köszönöm a válaszokat. -
balbekk12
tag
(Nem tudom jó helyre írom-e?!)
Van valakinek jó kép beállítása (LG 47LA690S), én kevésbé értek hozzá,de szeretném kihozni a maximum képminőséget a TV-ből és azt olvastam,hogy a gyárinál jobbra is be lehet állítani a konfigot?!
-
A tumi
tag
válasz Gatterlaci #29413 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a segítséget. Sajnos az már biztos, hogy 24.-e után tudom megvenni a tv-t, így marad az "olcsóbb" megoldás! Azért köszi az tippet.
-
shad83
csendes tag
Sziasztok!
Azt tudja valaki, hogy miért nincsenek fullscreen-ben teljes képernyőn a 1080-as filmek? Hiába állítom a két lehetőséget a menüben (teljes és azt hiszem eredeti), ugyanúgy megmarad alul felül egy fekete csík. 47LA660s és külső vinyóról usb-n keresztül játszom le a filmeket. -
Tékozló
tag
Üdv!
2 kérdésem lenne (47LA690S):
- Miért van az, hogy kikapcsolom a tv képét (ECO max.-képernyő kikapcs.) és a csak hang mód után megnyomok egy gombot és nem a korábban beállított ECO mód jön be, hanem kikapcsolja az ECO-t? Így mindig vissza kell állítgatnom pl. ECO közepesre. Nincs erre megoldás?
- A TV nem ír ki frissítést, de az LG oldalán már újabb tölthető le a készülék típusának oldaláról, ráadásul ez már a 2. ilyen frissítés, amit a tv online nem jelez. Kézzel kell frissítenem, vagy néha a tv is fog felajánlani frissítést, mondjuk egy nagyobb újítás után?Köszönöm a válaszokat!
-
Tékozló
tag
-
Goodman
tag
Sziasztok,
Serviio DLNA servert használ valaki LG tv-khez? A jelenlegi DLNA-s tv-mmel (Samsung F5300) tökéletesen műxik, minden hangsáv, transcode nélkül, feliratok is, remélem, megtartja a jó szokását LG-vel is A legjobban azért csípem mert nem csak Windows-on fut
-
makoss
veterán
Az LG 42 LA 641S Ledről mi a vélemény, tapasztalat?
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
gOldie
tag
válasz makoss #29416 üzenetére
Marmint, hogy nem csak ezt az eszkozzel hanem barmit amit meg lehet venni, csak ezt lattam egy samsung tesztben, meg jo sok hasznaltat ebayen. De ahogy kezdek utanajarni egy masik topikban eleg gyorsan hasznalodnak el ezek a szarok, szoval a hasznalt ugy tunik lutri..
Boldi
-
BloodRay
veterán
válasz Tékozló #29429 üzenetére
Akárhogy próbálkozol, nem tudsz felbosszantani...
Azt csináld amit írtam. És ne az eco módok között válts ha ilyesmit tapasztaltál és így használod a tv-d ahogy, hanem a képüzemmódok között."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
balbekk12
tag
válasz gOldie #29412 üzenetére
Egy kalibrálásért nem fogok megvenni egy készüléket és Szfváron nem tudok olyan cégről,akik ezzel foglalkoznának, szóval más opciót kell keresnem a TV kalibrálásához!
Esetleg ezeket végig csinálni ???:[ Szerkesztve ]
-
lali81
tag
sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
A 32 LA660S és az UE32F6400 közt filózok.
Ti melyiket vennétek és miért?
A nagy pirosban most mindkettőt 10% kedvezménnyel meg lehetne venni.
Köszi minden észrevételt! -
bandi0000
nagyúr
válasz lali81 #29432 üzenetére
Ez hülye kérdés remélem tudod, mármint hogy pont LG fórumban kérded ezt? Én a 660S-t vettem, nem bántam meg, az aktív 3D-nél valakinek fáj a feje tőle, meg elég nyűgös dolog, és túl van kicsit színezve a samu képe, meg úgy tudom nagyobb benne az input lagg
Xbox One: bandymnc
-
forras2
őstag
Sziasztok
Újabb gondom merült fel.
Megnyitom a tv-n a youtubet. De ugye minden videót 360P-beni indítja el.
Nem tudom átállítani, mert ha rányomok a kis fogaskerékre, a videó miatt nem látom az ablakot.
Maga a töltő csíknak is a fele látszik csak a videó alatt, a többit eltakarja maga a videó.
Eddig jó volt, nem volt ilyen gondom vele.
Ez mi miatt lehet, mi okozza ezt? -
Watt25
veterán
válasz forras2 #29437 üzenetére
Gondolom böngészőben nyitod meg a YouTube-ot. Értelmesebb a natív YouTube alkalmazást használni, kényelmesebb és rögtön a legnagyobb felbontásban tölti a videókat.
Az, hogy eddig meg tudtad oldani, valószínűleg arra vezethető vissza, hogy eddig máshogy működött a web-es YouTube lejátszó.Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
sbalu1
senior tag
A jövő: [link]
-
SaLa123
csendes tag
Sokan kerestétek!
[link] -
SaLa123
csendes tag
Haha, nem gyűjt adatot...
[link] -
e90lci
senior tag
Sziasztok.
Lenne egy problémám a SIMPLINK funkcióval a tv(42la660s).Rajta lóg 1 raspberry pi Rasbmc-vel.Nem akar csatlakozni hozzá.Valaki használ ilyet ebben a formába?Aki tudna segíteni valami beállításban (esetleg szervízmenübe). 42lw659s-el nem volt ilyen gond.
Köszi előre is a válaszokat. -
lafaty80
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest