Hirdetés
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
Sziasztok
Tudom hogy ezt elsősorban az OLED témában lenne érdemes kérdeznem, de ott nem tudtak segíteni és gondoltam hátha itt van olyan tag aki nem szokott benézni oda és több szem többet lát alapon tud segíteni
Vettem egy LG CX OLED tévét és egy 3080-as vga-t. Össze is van kötve egy hdmi kábellel a kettő és nagyszerűen működik a 4K/120hz. Minden szép és jó.
Egyedül azt lenne jó megoldani pusztán kényelmi okból hogy ha bekapcsolom a pc-t akkor automatikusan kapcsoljon a tv is be illetve kikapcsolásnál értelemszerűen meg ki
A tv-n bekapcsoltam a hdmi cec funkciót de semmi eredmény.
PC-n nem tudom hogy van e egyáltalán ilyen lehetőség, de mivel sima monitoroknál ez alapból működik ezért nem hiszem hogy a pc lenne a ludas.
A legjobb persze az lenne ha szoftveres úton sikerülne megoldást találni a problémára, de attól sem zárkózok el ha vásárolni kell valami hardvert hogy működhessen a dolog.
Tudnátok valami tanácsot adni?
Én már gondolkodtam usb cec adapterben, de nem láttam belőle 2.1-est, hálózatos megoldásban, infrás usb eszközben, de mindig zsákutcába futok
Előre is köszi ha valaki tud segíteni"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Milyen NAS-t vegyek?
- Filmvilág
- Parkside szerszám kibeszélő
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- PlayStation 5
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest