Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor S
csendes tag
Kb másfél éve én is így jártam. Volt egy értetlen érdeklődő (de nem volt üzlet), töröltem a vele történt beszégetést, majd jött az értesítést, hogy számomra a marketplace nem elérhető. Sehogy nem tudtam visszaállítani.
Egyrészt azóta nem bánom, igyekszem minimalizáni a fb használatomat. Jófogás + a szakmai oldalak egész jól helyettesítik, de vannak kivételek. Használt IKEA bútorokat hirdettünk meg. Feleségem marketplacen, azonnal volt rá egy csomó valós érdeklődő. Az én jófogásos hirdetésemre pedig az egy-két boton kívül senki sem jelentkezett.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Igen a facebook szerint egy Csaló vagyok és azonnal letiltott.Történt ugyanis, hogy meghirdettem ugye a Mercit...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Honor 400 még nincs, Honor 400 Lite már van
- Akciókamerák
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- YouTube
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Egyből Pro változatban érkezik a második CMF mobil
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű ASUS ZenBook 14 UM3402 -14" 2.8K OLED 90Hz -Ryzen 5 5625U - 16GB -512GB - 1,5 év garancia
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest