Új hozzászólás Aktív témák

  • Húsvéti hétvégén volt egy kis időm és folytattam a Barracuda építését, kvázi a végére értem, összeszedve a hiányokat olyan 98%-os állapotban leledzik. Látszik, hogy kisgyerekeknek volt odaadva, pár nagyobb elem is a missing in action listára került, illetve a cápa szintén 1:1-ben eltűnt a készletből. Ami viszont meglepő az összes minifig megvan és nincs rágva/kopva és csak 1 fegyver hiányzik.
    AZ építésről annyit, hogy vmi eszméletlen részletekkel rendelkezik a készlet, nekem kb RapaNui1 kollega old fishing store építése ugrott be róla. Nem hiszem, hogy nagyon jobban meg lehetett volna oldani ezt a szettet, az már csak külön hab a tortán, hogy ha nem a kalóztanyát építjük meg belőle, akkor fullos hajóként is tud funkcionálni. /mondjuk itt én még bővíteném a figurákat meg az ágyúszámot/
    Amin még eltöprengtem az építés alatt, az az, hogy árban hova "fejlődött" a lego. Tudom ez örökzöld téma, nem is akarok belemenni, de számomra hihetetlen, hogy egy ilyen szett 50-55-60k magasságában kapható volt boltból..

    Miután végeztem a Barracudával nekiláttam az első 1:8-as kocsi építésének. A Bugatti Chironra esett a választás. A doboz design nekem első látásra is nagyon bejött, de most kibontva még inkább tetszetős amit látok. A kézikönyv is patika, jó, hogy a valós gyártásból kerültek be képek pl a "the marriage" rész, mikor a váz és a motorblokk "egybekel", nekem ezek sokat dobtak az amúgy is élvezetes építésen. Mivel mostanság nincs annyi időm, mint szeretném, ezzel elfogok babázni egy darabig.. Szokásos pár kép az építésekről:






    [ Szerkesztve ]

    "It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

Új hozzászólás Aktív témák