Aktív témák
-
becks_
csendes tag
update: "40 sry
-
becks_
csendes tag
válasz nightshadow #9268 üzenetére
Pontosan egyet értek. Épp ezért szeretnék én plazmáról LCD-re vagy edge-ledre váltani. Elég cink, amikor úgy kapcsolod be a tv-t, hogy ott virít a blue-hustler logót(tehát még véletlenül se vakarod le magadrol ha esetleg faterod bekapcsolja a tv-d, hogy mit néztél azt megelőzően ). Viccet félretéve, meglehetősen zavaró. A másik: a hatalmas input lag. Én nemtudom mi a helyzet a mai plazmákkal, de hogy az enyém alig másfél éves és olyan input lagja van, hogy az egér tizedmásodperceket késik, vicc.
Már csak azt nemtudom lcd vagy edge-led és hogy melyik...
[ Szerkesztve ]
-
becks_
csendes tag
válasz nightshadow #9259 üzenetére
igen igen olvastam. csak az sima LCD. nemtudom miért mondják ezt a felhősödéses dolgot. nekem pl egy lenovo y560-as notim van és ennek a kijelzője is ledes és nemlátok rajta semmilyen felhősödést..gyönyörű tűéles a képe. mondjuk lehet hülyeséget mondtam, mert egy tv meg egy noti kijelzője alapból hatalmas méretbeli különbség, csak valahogy ebből indultam ki.
-
becks_
csendes tag
válasz nightshadow #9257 üzenetére
Igazából a pénztárcám szab határt a méretnek, ami olyan 150 +- 25k, abból meg nemhiszem hogy egy 40esnél nagyobb tv kijönne :\
Semmi extrára nemlenne használva, max notira rádugnám 1-2x(akkorse játék végett) és föleg digitális adás meg fullhd lenne rajta nézve. konzol nemigen lenne rajta használva.
Magyarán tavalyi modellt érdemesebb lenne nézni ? -
becks_
csendes tag
sziasztok
vki vmit a 9172-re ?
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen videókártyát?
- Renault, Dacia topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sorozatok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest