Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • hdekakas

  senior tag

  válasz szilcsa44 #4426 üzenetére

  Hát ugye az idegentest érzéstől nem tudtam kinyitni a szemem (nem csak én, mások is úgy jöttek be utánam kontrollra, kísérővel, karonfogva, vakon), és hogy meg tudja vizsgálni réslámpával, ahhoz ugye ki kellene nyitni. :D
  És amit a műtét előtt is cseppentővel csepegtettek bele hogy elérzéstelenítsék, azt nyomatott bele az asszisztens. Várni kellett, utána újra meg újra cseppentett bele, míg nem már nyitva tudtam tartani a szemem, és megvizsgált. De nagyon hamar el is múlt a hatása, kábé fél óra, és utána újra csukódtak le a szemeim, és nem tudtam kinyitni.
  Amúgy ezt az érzéstelenítőt ezt nem írhatja fel, meg nem is szabad, mert akkor ugye nyitva tartod a szemed, nem érzed a fájdalmat, és nem tud normálisan gyógyulni, mint csukott szemhéjjal, hogy két napig teljesen pihen. Ezt ők mondták.
  Amúgy a fertőzésveszély elkerülése érdekében a napi 5 cseppet magamnak azt is úgy tudtam csak csepegtetni, hogy az ujjaimmal szétfeszítettem egy kis résre a szemeimet, magától nem tudtam kinyitni. De egy nagy szenvedés volt. Egy ismerős szintén ezt mesélte, neki az anyja csepegtetett. :)

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák