Új hozzászólás Aktív témák
-
Alg
veterán
Update: Tegnapra volt kiírva a korrekciós műtét - végül a sebész nem vállalta be, a jobbon felváltva mér a gép +1 és 0 dioptriát a cilinder mellett, így ha ráteszi a -1-et amivel amúgy 100%-ra javítható lenne, túl nagy lenne az eltérés a kettő között és rosszabbodna a kancsalítás is (legalábbis valami ilyesmit szűrtem le a beszélgetésből).
Konklúzió: szemüveg marad (csak a jobbos cilinder van rajta, semmi más), minél többet legyen rajtam, szemtorna marad, október elején újra megnézik.
Amúgy a jobb jelenleg 70% körüli, a bal 80% körül van mindenféle korrekció nélkül.
"I love not man the less, but Nature more"
-
fojtviki
senior tag
Sziasztok. Pontosan mit is jelent, ha azt mondjak 120-130% lett a szem mutet utan? Paromnak volt mutet a Budai klinikan es ezt mondtak neki. Viszont en ha csak egy picit is de jobban latok:) Amit o mar nem tud elolvasni, azt meg en nehezen de elolvasom:) Szoval erdekelne ez a % dolog:)
Drennan Acolyte Plus 10 Ft feeder bot elado. Pm ha erdekel.
-
fojtviki
senior tag
Koszi. En is igy gondoltam. Egyebkent azt mondtak, hogy meg javulnia kell. No de parom nem panaszkodik, mert neki ez megvaltas volt:) Jobb szem -6+ 2.75 cylinder, bal pedig -5.5+ 2.5 cylinder. 1 honapja mutottek egyebkent, de tenyleg semmi kellemetlenseg nem volt neki mutet utan. Bar vannak fura dolgok szerinte de nagyon orul. Mondja pl, hogy a tv nezes nem olyan mint elotte, valamiert farad tole a szeme es nem is tud ugy fokuszalni allitolag. Nem tudom, hogy kell ezt erteni, de o sem tudja igazabol elmagyarazni. A masik, hogy ha kozelrol messzire nez allitolag akkor is sokkal lassabban fokuszal mint elotte. Ejszaka pedig a fenyeknek van udvara, es pl bizonyos dolgok bizonyos szogbol kettos kontur van. Jellemzoen kis lcd kijelzonel /ora pl/ Sokszor van homalyosodas is de az szemcseppel tobbnyire megoldodik:)
Drennan Acolyte Plus 10 Ft feeder bot elado. Pm ha erdekel.
-
mufi
senior tag
Sziasztok, PRK műtét után minden esetben tesznek védőlencsét a szembe?
Creed Aventus 500 ml splashre keresek jelentkezőket.
-
Dazsar
aktív tag
Gyógyulás:
A szemre lágy kontaktlencse kerül, hogy védje a kezelés területét. A kezelés után a szaruhártya 7-9 nap alatt visszahámosodik. A kezelés során a szaruhártya idegvégződései szabaddá válnak, ez okozza a kezelés utáni kellemetlen, szúró érzést pár napig. A végleges látásélesség kialakulása akár két hónapot is igénybe vehet.
Biztos hogy kaptál"Akárki lopta el a bankkártyám, kevesebett költ mint a feleségem"
-
ksyvex
újonc
Sziasztok! 40 éves vagyok,. + 6 os dioptriám van mindkét szememen. és szeretném megműttetni, de sok helyen azt mondják, várjak 50 éves korig, mert plusszos dioptriánál , lehetnek rejtett dioptriák is, ami később előjöhet.
Érdemes várnom, vagy vágjak bele?
1 éve csináltattam szemüveget, de homályosan látok vele. Anno 4 x vittem vissza, de jóformán hülyének néztek.
És már baromira unom , elegem van, hogy homályosan látok. Így vezetni sem merek. Este meg pláne.
Volt már valaki hasonló helyzetben ilyen erős plusszos dioptriával? -
Baskiria
őstag
Nekem egy eve volt a mutetem, es most kezdem ugy erezni, hogy beallt a vegleges elesseg. Egyebkent vegig javult, es mostmar kifejezetten jo, pedig eleinte a bal szememmel eleg vacak volt, benne volt a pakliban egy ujramutes is amit vegul lemondtam. Szoval megis lehet abban valami, hogy turelmesnek kell lenni. Mukonny sem kell, az egyetlen dolog ami valtozas hogy neha csipasan ebredek, ha elotte nagyon szeles vagy poros idoben voltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- 17"-19" TFT-LCD monitorok kábelekkel --- Fujitsu L17-2, Belinea 10 19 20, Acer AL1912 s
- Több Fitbit Flyer új bontatlan dobozos bluetooth sport fülhallgató headset---- Budapest,/MPL/Foxpos
- MADE IN JAPAN Fujitsu Celsius Workstation H710 H720 H730 i7 4 mag full HD Nvidia ---Bp,/MPL/Foxpost
- Gigabyte Aorus 1080Ti 11Gb-os jó áron!
- Hyperx Cloud 2 Gun metal
Állásajánlatok
Cég: Időkép Üzleti Szolgáltatások Kft.
Város: Budapest
Cég: Visoft Kft.
Város: Budapest