- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.ki
aktív tag
Valamiért nem megy nekem kormánnyal az NFS5.Tudnám,hogy miért.
Gépadatok:
P2 400MHz proc
256MB Ram
8GB hdd(a yo kis 40-es tönkrement)
Kormány:Genius Speed Wheel Formula.Driverek OK,a winfos azt mondja,hogy az eszköz megfelelően működik,de NFS5-el az istennek se megy. -
simbazz
aktív tag
Na igen.
NFS PU2000. A másik nagy ász. Mint tudható, nem a szokásos EA NFS brigád csinálta, hanem az EA-n belül egy másik csapat. Lehet hogy nem annyira látványos, mint a többi NFS, de fizikaaa. Kiemelkedik a többi közül. Kedvenc gáma, 500-as cucc elég hozzá. -
Ekváádor
őstag
Tudom a legjobb játékot!
Terep 1-2! -
Ekváádor
őstag
válasz
bolondember #22 üzenetére
Az összesre
-
Mazka05
őstag
NFS Porsche Undelhid
Colin MCrae Rally 2 -
Ekváádor
őstag
Test Drive
-
bolondember
MODERÁTOR
Need For Speed Porsche 2000/Unleashed.
Az még 300as cerkán is szaladt 4(!) megás PCI-os karival...
Ha az nem megy nálad, akkor ma már nem eszek több nápolyit (->tegnap vettem 1,5 kilót akciósan...)!
Esetleg Carmagedon1/2/2000? Bár... Talán brutkó lenne a csemetédnek?!
[Szerkesztve] -
simbazz
aktív tag
Nem hiszem el, hogy senki nem említette az ászt:
Rally Masters.
Szinte naponta nyomjuk még mindig hálóban, aminek egyetlen prózai oka van: nem jelent meg azóta sem ilyen ''könnyen'' irányítható jó fizikájú rally-s gáma. A könnyű irányíthatóságot többen megkérdőjelezték, de nálam ez a default: könnyű, mert korrekt a fizikája. A CMR förmedvény meg nehéz, mert irreálisan úszkál a kocsi, 5 perc alatt fel bírja b*szni az agyamat. A szépség nem minden.
Tehát Rally Masters überalles (nem Master Rally, ilyen is van, bár ez sem olyan rossz). 300-as gépeken elmegy már szépen. Teszkóban 1990 Ft-ért szokták árulni.
Írták itt a Rally Trophy-t is, kormánnyal üt sokmindent, ajánlott ware. Billentyűvel elég gáz, bár az az 500-as gép határeset hozzá.
1nsane is bejövős, ezt is hetente nyomjuk, nem lehet megunniItt is elég lesz az 500-as vas.
[Szerkesztve] -
Torry
addikt
1nsane
Colin 1-2
Sports Car GT
Terep 2
Stunts ohh istenem az volt ám az fasza játék...de majd jön a Crashday! -
Aram
tag
Régi és meglehetősen okos fizikával és vezethetőséggel ellátott játék, mely kormánnyal igen élvezetes:
Viper Racing.
Próbáld ki, szerintem tetszeni fog.
Üdv!
Aram -
Rally Trophy.
-
cornelius
tag
Dehogynem, csak már únja.
Valami új kellene neki. Én meg belefutottam eddig 3 olyan játékba, amit ugyan sikerült felinstallálni (kb 20 perc egy-egy install
) és utána élvezhetetlen a játék. A gyerek meg csak annyit lát belőle, hogy ott a játék a CD-n, az apja már fel is rakta a gépre, de ő nem játszhat vele, vagy ha igen, akkor az nagyon sz@r.
Egyébként köszi a tippeket mindenkinek.
Ez az F1GP3 hol érhető el? Kapható ez még valahol a neten? Persze nem muszáj fizetős de lehet az is. Mindegy, csak a gyerek végre megkapja amit igértem neki. -
_Volkovy_
nagyúr
Hű az egyik Guru CD-n volt egy Rally Championship nevű progi,szép,és szerintem elég jól menne azon a gépen.
Esetleg az Insane?Bár azt nem hiszem hogy normálisan futna.
[Szerkesztve] -
AND1
őstag
Colin Mcrae (vagy hogy irják) Rally. Tökéletesen menne rajta sztem. Grafikája se rossz...szvsz.
[Szerkesztve] -
csudri
őstag
F1GP3
Colin 1-2
Toca2
NFS 5 (xp alatt a gimme.dll törlendő) -
Gabró
tag
Midtown Madness - nem kifejezetten verseny, de lehet versenyezni is.
-
cornelius
tag
A gép nem mai gyerek, már elmúlt 3 éves és igencsak lassú. Kénytelen vagyok XP-t használni, mert szükségem van az NTFS partíció elérésére, emiatt még egy picit lassúbb a dolog.
A konfiguráció: 500 Mhz-es Celeron, 512 MB RAM, 40 GB HDD, 32 MB-os ASUS videokártya és egy Logitech Wingman kormány.
Op. Rendszer Windows XP SP1 Professional.
Próbáltam már több Formula-1-es játékot is de pl. a F1- 2001 és az F1-2002 is szaggatva fut, ami így élvezhetetlen. A fiam meg folyamatosan nyúz egy újabb játékért.
Szóval, keresek egy olyan versenyprogramot, ami nem szaggat. Vagy valami ötlet, hogy hogyan lehet a szaggatást kiküszöbölni?
Az XP-t egyébként puritán módon lecsupaszítottam, úgy néz ki, mint egy W2k, semmi csicsa, ami felesleges erőforrást zabálna: csak 70 MB-ot használ a memóriából.
Előre is köszi.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest