Új hozzászólás Aktív témák

  • meroly

    veterán

    válasz viharhozo #7124 üzenetére

    Bocs, de az, hogy a kedves bank hogy fedezi le vagy hogy sem, engem mint ügyfelet teljes mértékben hidegen hagy, számomra az nem releváns.

    A kezdeti költségek egy részét csak, illetve ilyen-olyan feltétellel (törlesztési biztosítás kötése stb), de ügyvédi díjat pl sehol se láttam visszaadni, közjegyzőt is csak bizonyos összegig, stb.

    Ügyfél oldalról nézve biztosabb, tervezhetőbb szerintem a Fundamenta azonnali hitele, ha ezt a példát nézzük és a kezdeti költségeket még hozzá is adjuk az összes visszafizetéshez.

    Az, ami engem továbbra is ilyen szempontból elriaszt a banki kölcsönöktől, hogy oké, hogy a bank a saját kamatfelárát nem változtatja 10 vagy akár 20 évig, de az alapkamat vagy a bubor simán mozog alatta és arra egyik bank sem vállal garanciát. Fundánál azt fizeted, amit leszerződsz.

    Azt meg nem latom, mitol lenne jobb az athidalo kolcson, mintha lakashitelt vennel fel es nyitnal LTP-t.
    Erre a fenti bekezdés a válasz. Attól hogy van egy LTP-d, a mellette lévő "sima" lakáshitel ugyanúgy kockázatos mintha csak lakáshitelt vettél volna fel.

    Ja és nem vagyok ügynök, sem elfogult, sem hiszékeny, útálom az egész gusztustalan kizsigerelő bankrendszert az összes agyonfizetett résztvevővel, de a számok azok számok és ezek győztek meg.
    Sajnos, mint oly sokan én is megszívtam a devizaárfolyammal annak idején, szerencsére "csak" egy szabadfelhasználású 3,5 milliós kölcsönt fizettem 5 évig a semmiért, de ettől függetlenül is szerencsésnek mondhatom magam, mert más a lakását bukta el.
    Lehet túl óvatos vagyok, de nekem nem ér meg a bizonytalanság havi 6-7 ezerrel olcsóbb törlesztőér vagy a kezdeti költségek visszaadásáér cserébe.

    [ Szerkesztve ]

    Impossible is nothing

Új hozzászólás Aktív témák