Új hozzászólás Aktív témák

  • updog

    senior tag

    válasz Drizzt #25144 üzenetére

    "Sokszor megsporolhat egy felesleges helyszini megtekintest"

    Ahogy egy alaprajz+normális képek kombó, vagy a virtuális séta is :)

    De a képek + alaprajz átpörgetése max. 30 mp, úgy hogy meg is értsem mit látok (ha normálisak). Ha meg interkcióra és hosszabb böngészésre vágyok (és mondjuk 60m2-nél / 3 szobánál több) akkor úgyis kell(ene ha bárki használná...) a virtuális séta, egyszerűen nincs agyam hogy egy nagyobb lakásnál az alaprajz és 2D képek alapján kövessem, hogy most melyik szoba honnan nyílik és épp hol tartok azzal a képpel amit nézek.

    A videó vagy túl rövid ahhoz hogy értelmezzem, vagy túl hosszú ahhoz hogy ne felejtsem el hogy az előző szobában mi volt (ráadásul hajlamosak ilyen idegbeteg vágásokat berakni hogy véletlenül se legyen folyamatos kapcsolat a helyiségek között :D). Ez minden, csak nem segítség az én fejemnek. És még én pauzézzam meg tekergessem vissza hogy kibogarásszam, mit látok (vagy nem látok). De nem vagyunk egyformák :K

    Amúgy ha van itt ingatlanos, úgy megnézném egy ilyen 5-6 perces videós bejárás hisztogramját, átlagos megtekintési idejét stb. a youtube kezelőpultról, gyanítom én nem lepődnék meg az eredményen :)

    [ Szerkesztve ]

    "Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"

Új hozzászólás Aktív témák