Új hozzászólás Aktív témák

  • axioma

    Topikgazda

    válasz mamboo #21913 üzenetére

    Bocs, en programozo vagyok, csak kellett mar ilyesmit tartalmazo bevallasban segitenem es olvasgattam a kitoltesi utmutatot, de nem a napokban. Probald te is ott, vagy hivd fel a nav-ot es toluk kerdezd meg, vagy keress konyvelot.
    Az erteknoveles egy bojler ujabbra cserelesenel ketlem hogy indokolhato, hiszen hasznalatilag ugyanaz. Ha nem volt klima es lett, az talan, sztem az az ablakhoz hasonloan hatareset nekem (regen csak olyat lehetett elszamolni ami a lakas alaptulajdonsagaiban valtozas, erre volt a furdo kialakitasa ami komfortfokozatot novel, vagy a bovites +1 szoba, de ez me'g a 15 evig adozol a kulonbozetbol idejeben volt, amikor viszont ha lakasra koltotted akkor azt le is lehetett nullazni, ritkan volt problema belole). En nem tudok a roviditett szja ota az elszamolhatosagban szabalyvaltoztatasrol, inkabb a valosag valtozott meg korulottunk (mi szamit megkulonboztetonek ket lakas kozott muszakilag).
    Persze lehet hogy jon valaki aki kepben van, de nem emlekszem az elmult idoszakbol olyan topiktarsra, aki itt van rendszeresen es ebben jartassagot mutat. Esetleg keress ra, hogy adozasrol nincs-e topik, ott jobban lehetnek akik a jogi reszt is fejbol vagjak, meg a gyakorlatot.

Új hozzászólás Aktív témák