Új hozzászólás Aktív témák

  • updog

    senior tag

    válasz #41635072 #18613 üzenetére

    "Van ilyen kollégám aki erre készül a drága kicsi barátosnéjával, hát ne tudd meg mennyire ki van készülve már most mindentől, tök frusztrált állandóan."

    Én mindenkinél ezt veszem észre aki most kapcsolatba került a lakásvásárlás/építés témával. Mindenre lehet magyarázatot (kifogást..) találni (csok, EURHUF, külföldi befektetők stb.), de az a helyzet hogy egy ilyen életreszóló döntésnél szerintem az az alap hogy objektíven tisztába kerülünk a lehetőségekkel, és elfogadjuk ami kijön eredménynek. Más világ van.

    Én is szeretnék Zugló kertvárosban családi házat, a panel eladásával és a megtakarításom megfelelő részével kiköhögnék 50-60M közti önerőt, csak az se elég lófüttyre sem, még egyszer ennyi hitel nélkül, és akkor még mindig csak ott tartok, hogy a (sokszor erősen) felújítandók közt nézelődhetek.

    Vagy még több hitelt veszek fel annak minden következményével, vagy elfogadom hogy egyelőre sehova (bónusz: vagy lejjebb adok az igényekből persze, de gyerekkel már nem annyira tud/akar az ember kompromisszumokat kötni).

    Pedig két gyerekkel nem leányálom a panel, mi se keresünk rosszul, mi is egyetemet végeztünk, és szerintem én igazán megérdemelném hogy kertes házban éljek :D

    [ Szerkesztve ]

    "Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"

Új hozzászólás Aktív témák