Új hozzászólás Aktív témák
-
rsoos
újonc
Az egyik legjobb ingyenes alaprajz tervező a Floorplanner. Csak regelni kell.
Elég egyszerű használni, de ha kell help, ezt a cikket ajánlom: Készítsd el ingatlanod alaprajzát a legjobb ingyenes alaprajz tervezővel -
kingoftailor
csendes tag
A SweetHome3d ingyenesen használt alaprajz tervezője az egyik leg felhasználóbarátabb. Én többször is használtam már. Az előző házunknál a falak átépítését terveztem meg, az új házunknál meg a szobák berendezését. A Sweethome-nak van 3d megjelenítője és az emberkével be is járhatod. Ha tényleg csak egy egyszerű alaprajzot akarsz csinálni, ami jó például egy ingatlan hirdetésnél, akkor érdemesebb a megveszLAK.hu alaprajz tervezőjét használni, mert az a SweetHome megoldását használja, de kifejezetten az alaprajz tervezésre kihegyezve (nincs 3d, de nem kell belépni és képként egy kattintással letölthető a kész rajz).
-
Espla
aktív tag
A 2016. novemberi PC World újsághoz teljes verziójú Ashampoo Home Designer Pro 3 programot adnak.
szerk: októberi CHIP magazinhoz is
-
simonzé
addikt
Akkor te a 3D Home Design-t keresed. Sajnos ami nekem van, az csak collos méreteket ad meg, de nemcsak a téhlamennyiséget, vagy a cserepek számát adja meg, hanem még a szükséges tapéta, vagy csempe mennyiségét is.
A legszebben a Sims2-ben tudtam megcsinálni a lakásomat. Tök olyan, mint az eredeti, csak szebb bútorokkal, különleges tapétával, és komolyabb PC-vel -
dpman
csendes tag
Nem tudom a TEsco_ban mit lehet kapni....de valószínűleg az az. Nézd meg!
Itt egy link ahol van ''kipróbálásos'', ''korlátozósos'' verzió...
Bővebben: link
Bővebben: link
de gondolom a google -t Te is tudod használni... -
gabesz82
őstag
Sziasztok! Szóval nekem egy olyan progi kellene, amivel egy lakás vagy egy ház alaprajzát tudnám elkészíteni, mégpedig úgy hogy beírom a méreteket (pl egy 10x10 es négyzetet akarok) akkor ő magától kirajzolja a négyzetet. Ha tudtok ilyen programot nagyon megköszönném, nem kell valami professzionális progi, ha van akkor valami egyszerű vonalrajzolóprogram is megteszi! Ha pénzbe kerül az sem gond, csak ne egy Archicad 1,5 millióért
Új hozzászólás Aktív témák
- PC játékok 2500Ft/db
- Mandragóra steam kód
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered, Call of Duty: Black Ops 6 - Vault és Egyéb Játékkulcsok.
- BIG BOX LOT! - Tomb Raider 2, Baldurs Gate, Abe Exoddus, X-Com, Pools of Radiance
- Destiny 2 Shadowkeep-Beyond Light-Forsaken Pack/Unknown 9 awakening/The Outer Worlds stb
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest