Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr Dini

    őstag

    válasz Mr Dini #44893 üzenetére

    Jó sok szenvedés volt felvarázsolni a Kodiból régi verziókat, de végül egy régi Android telefonnal sikerült. Valóban nem megy a playback 19.5 alatt nálam, de nem kapok 403-at, mint te. Tuti nem volt valami VPN bekapcsolva?

    Amúgy a következőképp néz ki egy playback (waaw URL-ből kiszedtem az IP-met, meg pár extra paramétert): [link]

    Beletákoltam az addonodba, meg a resolveurl-be, hogy bele tudjak nézni a forgalomba és minden normálisnak tűnik:

    Az egy dolog, hogy 3x küld GET kérést a Kodi/addonok, meg egy HEAD-et a szerver felé, ami nem a legoptimálisabb detektálhatóság szempontjából waaw felé (ezen az általam fentebb javasolt mime type setting segít, illetve a content lookup tiltás), rendben kap választ és indulnia kéne a streamnek. Viszont meg se próbálja lekérni a chunkokat.

    Felnéztem az inputstream.adaptive repóba, hogy mi változhatott a verziók között, miért megy 20.2 alatt nekem, hátha megvilágosodok. Találtam egy ilyet: [link]

    Megpróbáltam beinjektálni az m3u8-ba kézzel, hátha segít. Sajna a doksi szerint leírt módon nem működött, szóval kézi lekéréssel, de sikerült:

    from mitmproxy import http
    import requests
    def request(flow: http.HTTPFlow) -> None:
        if ".m3u8" in flow.request.pretty_url:
            print(flow.request.pretty_url)
            response = requests.get(flow.request.pretty_url, verify=False, headers=flow.request.headers)
            flow.response = http.Response.make(
                response.status_code,
                response.content.replace(b"#EXT-X-MEDIA-SEQUENCE:1", b'#EXT-X-STREAM-INF:BANDWIDTH=4364913,AVERAGE-BANDWIDTH=4277405,CODECS="avc1.4D4028,mp4a.40.2",RESOLUTION=1920x1080,AUDIO="AUDIO",FRAME-RATE=24'),
                dict(response.headers)
            )

    Így a Kodi módosítva kapja a HLS manifestet, de így se jó neki. Ezen a ponton feladtam a kutatást. Meg kéne nézni, hogy milyen m3u8 működik 19.5 alatt (bármilyen URL-ről), össze kéne hasolítani, hogy miben változik és hasonlóan a fentiekhez tesztelni, hogy rendben megeszi-e a kodi. Esetleg a commit historyt lehet visszanézni az inputstream adaptive-nál.

    Nekem sajnos nem ér annyit, hogy nyomozgassak utána. 20.2-n működik és ezt a verziót használom, így nekem tökéletesen működik mindenhol a waaw.

    Eleinte angol billentzuyetet akartam. De aztán megismerkedtem a nagy 'Ő'-vel!

Új hozzászólás Aktív témák