Új hozzászólás Aktív témák

  • Mike88

    senior tag

    Tudom, hogy ez nem kapcsolódik szorosan ide, de valaki felvilágosítana a spoiler tag helyes használatáról? Mert egyáltalán nem értem ezt, miért kerülnek linkek spoiler-be... A spoiler-t eredetileg erre találták ki: "Mostantól a fórum arra hivatott részén (a filmes és sorozatos topikokban, esetleg játékok, könyvek, ilyesmi) használhatod a spoiler taget, hogy elrejthess azok elől információkat, akik még nem látták az adott filmet vagy sorozatot."
    Vagy nem? Nem értem, miért kellene egy linket e mögé rejteni... Ha kikerül egy link ilyen formában: [link] azzal mi a probléma? Ugyanúgy nem látszik a link, mégsem erőszakoljuk meg a spoiler tag-et... avagy legalábbis én annak tartom, de ha időközben módosult a funkciója ill. bővült akkor én kérek elnézést, hogy értetlenkedtem.

    Egyúttal halkan megkérdezném, hogy a pastebin-el önmagában mi a probléma, amennyiben a linkelt tartalom semmilyen jogi problémába nem ütközik?

    Komolyan kérdezem, ez nem kötekedés...
    Inkább olvasója vagyok ennek a fórumnak, ezért sem kérdeztem rá eddig, de most már nagyon furdal a kíváncsiság. Én úgy gondolom, hogy nem árt ezt letisztázni, mert erős a gyanúm, hogy ezek a kérdések nem csak bennem merültek föl eddig. Vagy igen?

Új hozzászólás Aktív témák