Új hozzászólás Aktív témák

  • dazexy

    csendes tag

    válasz junkpod #14263 üzenetére

    Először is én is szeretnék köszönetet mondani az összes fejlesztőknek az eddigi munkájukért, és kívánom a legjobbakat a továbbiakhoz!

    Másodjára.

    Válaszút, megoldás mindig lesz. (VPN, Tor Network, akárhogyis, megoldják.) A w@rez elpusztíthatatlan. Az USA már letett az ilyen jellegű törkvéseiről. Értelmetlen. A megoldás viszont nem a w@arez kiírtása formájában született meg hanem a kiszorítása területén. A birtoklást (letölt és vinyón tárol, továbboszt) felváltotta az elérés.

    Elérés:..... (kisebb összegért hatalmas tartalmakhoz férhetünk hozzá, sorozat/film/zene/stb.) Az összeg pont annyi ami pont elég ahhoz hogy ne fáradozzon az user azzal hogy összevadássza az ember a netről a számára szükséges tartalmakat. Ez vár az EU-ra is. A w@rez onnantól elhal ha valaki pl azt mondja hogy a net előfzetésedet told meg 1000-1500 forintal és egy hatalmas adatbázishoz hozzá férhetsz, elérés/fogyasztás szinten. Én sajnálom ezt a korszakot aminek a végét látjuk most elhalni, ebben nőttem fel. De a végcél ígyis-úgyis ugyanaz lesz.

    WBR

    dazexy

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák