Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr Dini

    addikt

    LOGOUT blog

    Kedves topiklakók!

    Mivel mostanában túl nagy csönd volt itt, úgy gondolom illik tisztázni a jelenlegi körülményeket Veletek, mint a MovieShark kiegészítők felhasználói...

    Nos, ebben a topikban nem csak a topikgazda szerepét töltöttem be, hanem a repository technikai hátterének folyamatos felügyeléséért, fejlesztéséért is felelős voltam (a repo viszont nem az én nevemen van!). Ez akár napi több óra munkával is járt, mert például nagyon sokan lelkesen DDoSolták az oldalainkat, melyeket egyesével kellett kezelgetni. De adódott rengetegszer más és más különféle hiba is, melyeket most nem célom részletezni. Számomra nem jelentett nagy gondot, mivel nagyon élveztem ezt a feladatot, viszont ezek mellett párhuzamosan fejlesztettem kiegészítőket, illetve a közösséggel is folyamatosan tartani kellett a kapcsolatot. Utóbbi napi szinten kb. 25-30 privátot/mailt jelentett, ahol jellemzően ugyanazok a kérdések merültek fel (melyek simán jöhettek volna a topikba is). Tehát sok-sok időt felemésztett a projekt a mindennapjaimból. Sajnos történt valami az életemben, ami miatt nem tudnám ilyen mértékű odaadással fejleszteni a repository-t, s addonokat fejleszteni sem lesz időm.

    Így sok vívódást követően arra a következtetésre jutottam, hogy csak ez az egy megoldás van, mégpedig, hogy egyelőre felfüggesztem a projektet. Ebben megerősített a közelmúltban történt sorozatos 'háború' is, melyet a külföldi kiegészítők levétele követett.

    Ha valaki szeretné átvenni a stafétabotot a közösség érdekében, s ért valamennyire a repo oldalán feltűntetett dolgokhoz, jelentkezzen bátran.

    Természetesen a topikgazdaságról és az MSfórumos adminisztrátor rangomról is kész vagyok lemondani.

    Őszintén sajnálom! :O S nagyon köszönöm az eddigi bizalmat, melyet nekem szenteltetek!

    Mikor erre az elhatározásra jutottam, teljesen függetlenül megkeresett aky01 is, hogy szintén távozik a csapatból... :( Kérem, hogy ezentúl Őt se keressétek fejlesztési ötletekkel/hibajelentésekkel!

    Üdv!

    Eleinte angol billentzuyetet akartam. De aztán megismerkedtem a nagy 'Ő'-vel!

Új hozzászólás Aktív témák