- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
Új hozzászólás Aktív témák
-
rep3at
őstag
válasz Reggie0 #16118 üzenetére
Engem nem zavar mert az enyém a jobb. Viccet félretéve érdekes. Én ha rádugom a töltőre akkor gyakorlatilag negyed óra alatt 20%-ot beletol gyorsan, utána lassul le, asszonyé alapból lassan tölt. Tegnap 100%-ról indultunk el éjszaka túrázni (nyilván ugyanarra mentünk), az övé 5-6%-kal kevesebbet mutatott amikor hazaértünk. Amúgy meglepően combos emelkedőkön is felment, ezen meglepődtem, lejtőn meg kb. 30-ig engedte, ez a szűk hegyi utakon már halálfélelem.
MÁV vonaton amúgy ingyenes a szállítás, többször próbáltam, GySEVen dettó, utóbbinál ráadásul legtöbbször alacsony padlós vonatok vannak, nem kell szenvedni a lépcsőn + el is férnek kényelmesen az utastérben. Távolsági buszokon csomagládába be lehet tenni, bár ott meg hánykolódik szerencsétlen.
Összességében nagyon megszerettük a kicsikéket, sajnos a tárcsaféket mindketten odapadkáztuk az elején, van benne egy kis nyolcas és ennek hangot is ad, bár a menettulajdonságokat nem befolyásolja. Így utólag inkább a 40-es modellt vettem volna de hát utólag mindenki okos. Legközelebb lehet megpróbálkozok egy G modellel, a pálcika vonal marad a hordozhatóság miatt.
Nekünk egyik roller sem recseg-ropog, masszívak nagyon, mondjuk kíméljük is őket azért.
[ Szerkesztve ]
Forward thinking. كرر
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest