Új hozzászólás Aktív témák

• rep3at

őstag

válasz Reggie0 #16118 üzenetére

Engem nem zavar mert az enyém a jobb. Viccet félretéve érdekes. Én ha rádugom a töltőre akkor gyakorlatilag negyed óra alatt 20%-ot beletol gyorsan, utána lassul le, asszonyé alapból lassan tölt. Tegnap 100%-ról indultunk el éjszaka túrázni (nyilván ugyanarra mentünk), az övé 5-6%-kal kevesebbet mutatott amikor hazaértünk. Amúgy meglepően combos emelkedőkön is felment, ezen meglepődtem, lejtőn meg kb. 30-ig engedte, ez a szűk hegyi utakon már halálfélelem.

MÁV vonaton amúgy ingyenes a szállítás, többször próbáltam, GySEVen dettó, utóbbinál ráadásul legtöbbször alacsony padlós vonatok vannak, nem kell szenvedni a lépcsőn + el is férnek kényelmesen az utastérben. Távolsági buszokon csomagládába be lehet tenni, bár ott meg hánykolódik szerencsétlen.

Összességében nagyon megszerettük a kicsikéket, sajnos a tárcsaféket mindketten odapadkáztuk az elején, van benne egy kis nyolcas és ennek hangot is ad, bár a menettulajdonságokat nem befolyásolja. Így utólag inkább a 40-es modellt vettem volna de hát utólag mindenki okos. Legközelebb lehet megpróbálkozok egy G modellel, a pálcika vonal marad a hordozhatóság miatt.

Nekünk egyik roller sem recseg-ropog, masszívak nagyon, mondjuk kíméljük is őket azért.

[ Szerkesztve ]

Forward thinking. كرر

Új hozzászólás Aktív témák