-
IT café
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
BogyóBP #65782 üzenetére
Én azt figyelem, hogy megfelelő szöget zárjon be a bot spicce, és a zsinór. Tedd úgy hogy kézre álljon...
Elvileg a method zsinórokat úgy hirdetik, hogy kisebb a nyúlás, de itt már nem lehet tudni mennyi a marketing, és mi igaz. Monofil zsinór nyúlik..Mindegyik.
Keress egy spricnit, ilyen virágpermetezős, vagy kiürült szórófejes flakont. Mosógatószeres vizet keverj, és fújd rá a dobon lévő zsinórra. Jobb megoldás, ha becsévélés előtt mosogatószeres vízbe áztatott rongyba-zsepibe fogod a zsinórt, úgy tekered vissza, hogy közben áttörlöd. Jót tesz a süllyedésnek, azért süllyed nehezen az amúgy süllyedő zsinór, mert kosz, és egyéb szennyeződés van rajta.Jofi81: Az a baj, Tsuriból nincs nyeletős...... A Katskingot szokták dicsérni. Én ilyet vettem: [link] Bevált, 420-as feederre jó lehet a sekély dobbal.
Ha gyorsfékes is jó, nézd meg az Ultegra klónt, azt is dicsérik..... Szigorúan a 420-asra ezt is.
Szerk: smokiii1: Természetesen bárhova vehetsz területi jegyet, meg napi jegyet is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Bionic Bay teszt
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Külpolitika
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest