- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Bitcoin topic
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Mikrotik routerek
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VoIP telefonálás
- Microsoft Edge
- Manjaro Linux
- Gmail
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
-
IT café
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Interceptor
addikt
válasz
jansky1 #60234 üzenetére
Lehet abszurdnak hangzik, de szerintem hinni is kell a csaliban amit próbálsz. Thrillnél próbálj meg lassabb(de ne túl lassút azért) és gyorsabb tempót is, néha bele is pöccinthetsz, bár szerintem ezt a csalit felesleges rángatni vagy megállítani tekerés közben. Az is számíthat mennyire tartod magasra a botot, ezt is próbálgatni kell. Profi pergetők szokták mostanában mantrázni, hogy az a jó csali ami az inaktív halat is képes aktiválni, szerintem a thrill is képes rá. Nekem már párszor bizonyította. Nemrég szereztem két cablista-t szintén balinozáshoz(nagyon dicsérik), egyenlőre még csak "tesztelem" őket, ma is felkerült, de nem sikerült még vele fogni, nyilván nem volt vele szerencsém. Ezt próbáltam megállítani tekerés közben, bele bele rángatni, ezt másképp kell vezetni, bár a sima tekerést is meg kell próbálni. Sokszor van mikor mindegy mivel dobálsz, úgysem fogsz semmit, ez főleg álló vízen jöhet elő nyáron dög melegben mikor amúgy is baromi sok a kishal. Nekem, a 6,5cm-es Tsurinoya fehér wobbleremet vitte el múltkor a Foka Öbölben egy gonosz busa
Szerintem baromi jó wobbler, jött már rá balin és süllő is. Hétvégén lent voltam a Fokában megint és a 4. busába akadás után elraktam a féltve őrzött wobblereimet és inkább mentem a Nagy Dunára.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- World of Tanks - MMO
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Autós topik
- Ingatlanos topic!
- Milyen egeret válasszak?
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest