Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz 6030D #94498 üzenetére

    A neopren-es térdmelegítő szerintem csak rövid távokra használható. Mondjuk betekersz a melóba 10-20km-t télen. De arra már nem igazán alkalmas, hogy elmenj egy hosszabb túrára, mivel egy idő után elkezd lecsúszni, illetve nem annyira komfortos benne a tekerés. Ez alapvetően motoros kiegészítő, nem kerékpáros. Egy motoron ülve nem gond, mert ott nem mozog a térded, nem fog lecsúszni, és nem érzed kényelmetlennek, de bringán igen.
    Épp ezért én azt mondom, hogy hosszútávon sokkal jobb megoldás egy minőségi téli kerékpáros gatya, akár feszülős, akár lazább enduro-s. Ezek alá nem kell a térdmelegítő. Ennek viszont ára van, én még 40-50 ezer alatt nem találtam megfelelő minőséget.

    RaiZka: Nem kell aggódni a térded miatt, csak meg kell venni a megfelelő ruházatot. :D

    A decathlonos ruhákat egyébként nem annyira kedvelem, bár van egy két használható darab, még is sokszor jutottam oda, hogy hiába adtak valamit olcsón, már kézbe véve is olyan fos volt az egész, hogy annyit sem adtam érte, és inkább vettem egy márkásabbat kétszer annyiért.

    -=RelakS=-: A minőségi ruházat meglepően vékony létére is tud kellő meleget nyújtani, meg persze nem mindenki fázik ugyan annyira. :) Van egy ilyen Endura bringás széldzsekim. Olyan vékony mint egy papír, összecsomagolom egy kis nyeregtáska méretre. Ennek ellenére elég meleg tud lenni, és nem sérül könnyen, nagyobb sebességnél is súroltak meg bokrok, erdőben, azt hittem ki is szakadt, aztán semmi nem látszott rajta.

    (#94501) pc360: 30-as átlag, montival? És meddig, három utcasaroknyit? :D Ne viccelj már, aki ezt hosszabb távon tartja montival, az bőven nem átlag teljesítmény. Ezt országútival tudnám megcsinálni, montival max akkor ha van rásegítésem. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák