Új hozzászólás Aktív témák

  • geotigris9

    tag

    válasz maximilian4 #75757 üzenetére

    Hát nem tudom elém jöttek rögtön negáltam azzal indítottak helybéli vagyok-e ismerem -e az útviszonyokat (és normálisan beszéltem velük meg nem mondtam nem láttam a táblát stb. szóval nem néztem őket hülyének) De következő már az volt elfogadom a helyszín bírságot vagy feljelentenek kérdeztem mi a "C" lehetőség az nincsen. Aztán elkezdte az eggyik mondani hogy ő is szokott bringával járni nem olyan rossz ott az út és neki nincs ilyen drága bringája mint nekem. (A 10 k bringát minimum valami 100 k fölöttire tendálta.) Még kérdeztem ment ott outival utánfutóval arra persze nem volt válasza. (Azért kíváncsi lettem volna menyit bringázik [arra] meg egyébként nem kérdeztem rá, de el tudom képzelni.) Nos miután kiderült csak két rossz között választhatok onnantól kezdve már nem volt annyira megkapó a beszédem hangsúlyozása érthető módon és általad írott "hőzöngésnek" max. utána lehet esetleg nevezhető.

    És az életszerű, hogy bemész az önkormányzathoz / önkormányzatokhoz nagyon rossz az út akkor meg fogják csinálni meg húznak rá aszfaltcsíkot is belátható időn belül. Szerinted itt a településen jár bringával a polgármester akár néha napján is akárhova nem lesz@rja. Ha neki nem érdeke nem lesz jó út ennyi. Bár azt nem tudom bizonyos részek hova tartoznak közigazgatásilag.

    A másik ne kívánjon nekem valaki jó napot mert megbírságol és ezzel elrontja az egész napomat. Mert annak napnak már reszeltek ilyen téren. :((

    (Felírta az adatokat aztán persze alá kelet írni a papírt /amit el sem olvastam a megilletődött szituban csak aláírtam amikor oda tolta :W / azt mondta csekket küldenek ki, de ez így ez a hej-szini bírság.)

    [ Szerkesztve ]

    ((( Hallgass Szabad és Független Tilos Rádiót FM90.3./Tilos.hu Mert megéri! )))

Új hozzászólás Aktív témák