Új hozzászólás Aktív témák

  • pc360

    addikt

    válasz Hasaggymeg #72354 üzenetére

    Egész jól jártál, szúnyogcsípés mondhatni. Én, mikor bunnyzni tanulgattam szöges pedállal, és netán megfelelő sörmennyiség után is megpróbálkoztam vele, csontig téptem vele a bőröm elöl, de hátul, a vádlim alatt is megkaptam jópárszor. Volt, hogy teljesen elázott a zoknim, mire hazaértem... Durva nyomai is maradtak, ellenben megtanultam vigyázni a pedállal, illetve ugrani is. :)

    ---

    A patentpedál téma kapcsán pedig: hihetetlen jókat lehet úgy emelni, olyan simán csúszol át a patkákon és mindenen, hogy ihaj. Sokkal biztosabb az egész. Ha megvan a megfelelő sebességem, teljes járdaszigeteket, fának kihagyott lukakat, árkokat átrepülök. Terep-tapasztalatom nem annyira van, de meg kell mondjam, igen nehéz a patent biztonsága nélkül éldegélni. Nálam a hátrány kimerül a csere-cipő hordásban, ha olyan helyre megyek.

    A reflexről: múltkor, induláskor nem vettem észre, hogy vészesen lapos az első kerék. Tudtam, hogy fújni kell bele, de hogy ennyire megnyekken a kerék egy hosszanti barázdában, azt nem. Egyből dobott volna ki oldalra, egyenesen a patkára, de egyből el tudtam rúgni magam, pedig úgy fél másodpercem volt a leoldásra.

    Hosszútávon, patentpedál nélkül erőteljes munkának a térdeket kitenni pedig szerintem nagy hülyeség. Személy szerint amúgy nem vagyok SPD-párti, a Time rendszere nekem sokkal természetesebb.

    [ Szerkesztve ]

    Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu

Új hozzászólás Aktív témák