Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz Tothgera30 #57265 üzenetére

    Érdekes, nekem elég jól működik. Régebben inkább sram párti voltam, de ezek az újabb shimano váltók engem meggyőztek.
    Nekem kb megszűnt a lánccsapkodás, az igaz, hogy ez elektromos bergamont-on egy tányér van elöl, illetve van még egy plusz görgő is. Biztos ez is hozzájárul. Viszont az egyik haverom Giant Trance bicóján hagyományos 2 X 10-es hajtás mellett is alig van lánc csapkodás, pedig egyikőnk se az a kényelmes montis, szeretjük megereszteni.

    Cathfaern: Pontosan milyen szemüveged van? A jobb fajtákon van pára taszító bevonat, ez egyben vízlepergető is. Nekem van több Uvex szemüvegem, egyik sem szokott zavaróan vízpárás lenni, vagy úgy kinézni mint amit linkeltél, pedig minden nap bringával megyek melóba, akármilyen az idő. Esetleg megpróbálhatsz egy pára taszító sprayt, lehet kapni szemüvegekhez, hátha segít.

    fpeter07: Szerintem ez azon is múlik, hogy milyen kialakítású a szemüveged és milyen az a sapka, engem nem zavar a sapka szemüveg kombó. A sapkára még ráveszem a bringás sisakot is.

    Lenne egy kérdésem is, használ itt valaki levegőszűrő maszkot?
    Én régebben tettem egy próbát a Respro techno maszkkal, de az M-es kicsi volt az L-es meg nagy. Borzalmasan zavaró volt a viselete, nem tudott úgy felfeküdni az arcomra, hogy zárjon rendesen, és még a szemüvegem is párásodott, pedig amúgy sosem párásodik. Azóta hanyagolom, viszont gondolkodom rajta, hogy talán kipróbálok egy másik fajtát, mert napi rendszerességgel a Budapesti bringázás ad a tüdőnek.

    Kicsit téliesítettem a melóba járóst. :) Nem szeretem a sárvédőket, de már muszáj volt valamit rátenni.
    [link]
    [link]
    [link]

Új hozzászólás Aktív témák