Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz ivana #56835 üzenetére

    Jó, mondjuk ha azokból a korabeli utakból indulunk ki, akkor tényleg logikus, hogy miért ne lett volna CX már akkor.
    De amúgy valóban, szerintem ezek a korabeli versenyzők sokkal keményebbek lehettek mint a maiak, ez persze nem azt jelenti, hogy a maiak puhányok, de ezeken a régi bringákon ilyen távok brutálisak lehettek. Itt aztán a doppingot még hírből sem ismerték. Elég csak ránézni arra az izomzatra, sok mai versenyző is megirigyelhetné, max akkor van ilyen vagy hasonló lába ha tele van vágva szteroiddal.

    hegyimorc: Na ne b@ssz! :D Kemény ez a videó. Nem gondoltam volna, hogy már akkoriban hódoltak ennek a sportágnak, így ebben a formában. Bár azt hozzáteszem, hogy én sem sok értelmét látom ennek az akadály futásnak kerékpárral. Mai napig nem látom az értelmét, ha már egyszer létezik a mtb, akkor minek még ez a cyclocross? Létezik sokkal alkalmasabb bringa is terepre mint a koskormányos cx bringa.

    Egyébként a régi montis DH videók is komolyak, így visszanézve, még ha nem is olyan régi a szakáig.
    Merev váz, 4-5cm-t rugózó villák, ezek voltak az igazi kamikazék. :)
    De még a kezdetleges össztelósok se sokat értek a pár centi rugóúttal. A védőfelszerelés is vicces mai szemmel, sima bringás tökfedő, cicanaci aztán jó napot. :) Elvétve látni protektort. A második videóban el is hangzik egy sebesség, 55mph, azaz 88,5km/h. :Y

    [link]
    [link]
    [link]
    [link]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák