Új hozzászólás Aktív témák

  • zsocy

    őstag

    válasz bulikavagyok #212644 üzenetére

    A gyári talp kormányra vagy domború stucnira van kialakítva, ezen szerintem nem ül meg rendesen. Használhatsz még előrenyúló tartót (ilyenem van, felteheted fordítva is, akkor visszafordul a stucnid fölé), vagy rakhatod a gyárival a kormányra is, csak úgy nem lesz teljesen középen. Mondjuk ha a stucni másik oldalára lámpát rakok a kormányra úgy egyensúlyba kerül, és az OCD-met sem bosszantja fel.
    Az öntapapdós tartók is jók lehetnek, bár én egy kicsit aggódnék hogy egyszer elenged.

    toobee, van kínai sram feliratos és kínai Garmin (ami Garmin dobozban is jött, ha copy akkor elég komoly copy) is, plusz a gyári Garminok. Mindegyikben szorosan van az óra, erő kell a kiszedéshez, semennyire sem lötyögnek. Az iGpsport-ot és most az Edge Explore-t is feszesen tartják. Saját tapasztalat mind.

    szerk2: Lehet nekem is a popcornos gifet kellett volna betenni, nem győzködni senkit hogy mit vegyen... Toobee nem szereti a kínai fosokat, ez már kiderült. Viszont ha ugyanaz a kínai fos márkázva van, és minimum négyszer annyiba kerül, akkor máris elveszti kfos jellegét,,, ;] Elnézést, ez már ki akart jönni nagyon.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák