Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    válasz Hasaggymeg #183988 üzenetére

    Na megvolt az első defekt is...

    Gratula az új géphez, viszont elképedve látom, hogy az összes újdonságnak hajlandó voltál adni egy esélyt, kivétel a leghasznosabb korszakalkotó fejlesztés, a TL. Biztos vagyok benne hogy ezen a bringán is minden támogatja, 10 ropi alatt lenne az átalakítás, és valószínüleg soha többet nem kellene megállj tekerés közben, gumit foltozni. Vagy neked ez is része a bringázós rituálénak? A legjobb része nem is az hogy többet nem kell megálljak szerelni, hanem a tudat hogy többet nincs rá szükség hogy megállj szerelni, nem kell parázni ha letérek a kijárt útról, és mindenen keresztül csapatok, nekem eddig abszolút mindent megfogott, és pumpán kívül 1 éve nem viszek magammal semmit, csak ha 50+ körre megyek.

    Az érdekelne hogy milyen hátsó agy van, az spline akármi? Tényleg elhallgat ha nagyon megtekered? Addig hangos? Kerreg, csattog minden csinál? Én jobban szeretném ha kussban ülne, és nem ijesztené el az állatokat körülöttem.

    Azt írtad a régi telód jobb volt, miért nem pattintod fel ide? Az nem 29-es volt? Vagy nem boostos az első tengelye? Nem éri meg átalakítóval bajlódni, ha az minden szempontból jobban megfelel az igényeidnek?

    Karbon vázon sem láttam még gyors zárat, így jött gyárilag? Nem félsz, hogy elroppantod a vázat, vagy annyira nem érzékeny?

    Sok defektmentest vele! Felavattad láttad hogy ki lehet ezen is cserélni, most pedig rakjál bele trutyit, és felejtsd el ezt a műveletet.

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák