Új hozzászólás Aktív témák

  • jjeahh

    nagyúr

    No shimano MT-700 letesztelve egy rövid körön. 41-es lábra a 42-es tökéletes, viszonylag kényelmes cipő, a BOA jól működik, gyalogolni is teljesen jó benne és a stopli sem kopog aszfalton, de erre számítottam. A Giro cipőimben is kényelmesen el lehet túrázgatni, sétálgatni is akár, mert mindíg próbáltam olyan cipőt választani, ami 2 az 1-ben túra és bringáscipő is. Negatívum, hogy a lábfejem szinte kotyog benne, mert a lábam keskeny, a cipő meg széles. Továbbá egész tűrhetően szellőzik, de nem olyan jól mint vártam, szal jó kérdés, hogy nyárra megfelel-e majd. Emiatt újabb cipőt tuti nem fogok megint venni :DDD .

    Megvettem a Deuter Belt I övtáskát is, sokkal jobb, mint a Decathlonos, amim előtte volt, 1-2 zsebbel több lehetne rajta, de ennyiért tökéletes, köszi az ajánlást Toobee!
    Jött még pár apróság, fékbetét, tej a gumiba, olcsó Uvex szemüveg, lánc tartalékba, energiazselék stb, ezekről annyit, hogy a szemüveget picit megbántam, mert újabban megkívántam a modern kinézetű szemüvegeket és addig rágtátok a fülemet a fotochromatikussal, hogy következőben azt is kipróbálnám :DDD . Tifosi szemüvegekkel van valakinek tapasztalata?

    [ Szerkesztve ]

    Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

Új hozzászólás Aktív témák