Új hozzászólás Aktív témák

  • deicide

    veterán

    válasz Drótszamár #15492 üzenetére

    Lehet, hogy én a szerencsések közé tartozom, mert nekem személyes tapasztalatom az, hogy nem az étkezésen múlik. Ugyanazt eszem, mint eddig, mennyiségben pedig sokkal többet, mint régebben. Ennek ellenére 2012 áprilisa óta 135kg-ról 90kg-ra fogytam, a súlyom 4-5 hónapja beállt erre a 90-re és tartom. A titok inkább az edzés rendszerességében, intenzitásában és időtartamában van. Ezeket kell megfelelően kombinálni és meglesz az eredmény. Neked jelen helyzetben csak a kerékpározás van és esetleg gyaloglás, ezt kell variálni és lehetőség szerint ahogy már mondták, heti 5 napot is kint lenni hosszabb-rövidebb ideig. A légzéses probléma a nagy testsúly és a megfelelő állóképesség hiánya miatt lehet. Ezeket kitartással és elszántsággal tudod fejleszteni. Heti 1-2db 2-3-4 órás edzés, 1-2 intenzív, magas pulzussal, légszomjjal járó edzés, ami nekem eredményes volt. Ami szintén fontos tényleg, a porcerősítő, mert a térded extrém terhelésnek van kitéve, hamar tönkre tud menni, ha nincs pótolva a megfelelő építőanyag.
    És mondom, emellett heti 10 kakaós csigát és 1kg fehér kenyeret alaphangon megeszek, ami szénhidrát és még ezen kívül is sokat. Ha van időd, írhatod a kalóriabevitelt és felhasználást, hogy lásd, menyi a deficit, de a legjobb mérő, ha egy okostelefonnal nézed az időeredményeidet hétről-hétre, az tud leginkább motiválni.
    Tervezem egy logoutos cikk megírását is az én történetemről, hogy hogyan jutottam el 1.5 év alatt onnan, hogy 8km-t nem tudtam értelmes sebességgel legyalogolni, oda, hogy 1:36:23-as félmaratont futottam most januárban, 90kg-al. Talán inspiráló lehet azoknak, akik nagy súllyal küzdenek, hogy bármi lehetséges.

    [ Szerkesztve ]

    Live fast - On high - Repentless - Let it ride

Új hozzászólás Aktív témák