Új hozzászólás Aktív témák

  • jjeahh

    nagyúr

    válasz trialboj #152457 üzenetére

    Megértem, hogy most nagyon feldúlt vagy, de még mindíg azt mondom, hogy simán nem volt szerencséd és elkerülhetted volna a lapos gumival tekerést. Ami a Schwalbe-t ennyire kivágta, az szvsz bármit kivágott volna annyira, hogy mindenképp kuka lenne most a gumid, max mivel a drágább gumikban sűrűbb-vastagab a belső szövet, egy olyan lehet kibírta volna hazáig egy belsővel papírpénz vagy gorilla tape nélkül... ami nálad ugy-e nem volt. Az nem a schwalbe hibája vagy a conti erénye, hogy eddig nem vágta ki semmi a gumid, az ilyen defekt nagyon ritkán fordul elő és te pont most kaptad be. Meg ha megnézed, a legtöbb olcsó guminak az oldalfala nem kapott semmi extra védelmet, ahogy a performance schwalbe-ok sem, max liteskin-t vagy twinskin-t, a snakeskinért már többet kell fizetni.

    "Szerintem ha a TL-ben nem lehet annyira megbízni hogy ne kelljen minden kirándulásnál a legrosszabbra készülni, akkor hamvába halt ötlet"
    Olyan rendszer nincs, ami a vágásos defektet megfogja. Cserébe általában ritkán fordul elő, szal lehet, hogy ugyanezzel a gumival soha többé nem lenne ilyen defekted.

    "de még ha pont ugyan így összejön, akkor is meg tudom foltozni a belsőt, egy kis lóvéval kitömöm a külsőt és 13 perc alatt itthon vagyok"
    Ekkora vágást jó eséllyel nem tudtál volna megfoltozni és ha nincs nálad pótbelső, ugyanekkorát szívtál volna.

    "Pont hogy nem fér el kis helyen a belső, táska kell miatta, mert én a bringára rá nem kötök egy batyut, ha meg csak felcsapod szigetelőszalaggal, tiszta sár"
    "És kvára nem érzem felelőtlennek magam amiért nem málháztam még tovább a csomagom, pótblesővel meg kerékleszedővel, meg külsőre való folttal"
    Pedig te is beismerheted, hogy ha lett volna nálad belső, nem szívod ennyire meg, a gumid meg most akármilyen lett volna, 90%, hogy úgyis a kukában landolna. Valahogy mindenki megoldja a pótbelső hurcolását, mert sajnos egyszerűen alapkellék ma is és megmentheti a segged, TL ide vagy oda. A tubeless sem képes csodára, kb az összes szúrásos defekttől megvéd, de a vágástól nem képes :(. Tudom, hogy macera a belsőt magaddal vinni, de ha ez megnyugtat, mindenkinek az :D

    No de mindegy, nem muszáj egytértenünk, én személy szerint picit túl is biztosítom magam, mert nem szeretek a semmi közepén szívni, még ha ritkán is fordul elő. Viszont akad nekem is olyan haverom, aki nemhogy belsőt, multitoolt sem visz magával sosem.

    6030D: "Na mindegy, én megyek tekerni a szar tublessemmel, amit felraktam augusztus elején, és csak az aszfalt/terep beállítások miatt fújom"

    Szintén, ráadásul szar performance schwalbe-vel :P

    [ Szerkesztve ]

    Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

Új hozzászólás Aktív témák