Új hozzászólás Aktív témák

  • 6030D

    Ármester

    válasz trialboj #152457 üzenetére

    Szerintem ha a TL-ben nem lehet annyira megbízni hogy ne kelljen minden kirándulásnál a legrosszabbra készülni, akkor hamvába halt ötlet.
    Azért néha ideírom Neked, hátha egyszer el is fogadod: rengeteg ember megy tubeless-szel, gond nélkül, túrázva, hobbi versenyzőként, profi versenyzőként. Nagyon kicsi azoknak a száma, akik visszatértek ismét belsősre. Nem tudom mi a gond a te rendszerednél, első körben megkérdezném a szerelőt, mit mondd rá, vagy írnék a bd-nek, hogy ez lett. Bár eléggé egyértelmű, hogy ez vágás, ha meg menetirány szerinti, akkor meg az is lehet, hogy ráfaraltál egy éles kőre, és az tépte le. Írtad is, hogy inkább a hátsóval fékezel, így simán elképzelhető.
    De már említettem, hogy ott van a közeledben a jó magyar szervizes, megbeszélsz vele egy napot, odaviszed, megcsinálja, várost nézel, majd hazamész és boldog vagy. Esetleg mondd dolgokat, hogy mi az, ami user error.

    Na mindegy, én megyek tekerni a szar tublessemmel, amit felraktam augusztus elején, és csak az aszfalt/terep beállítások miatt fújom. ;]

    Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

Új hozzászólás Aktív témák