Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    válasz Hasaggymeg #151643 üzenetére

    Meg eleve a köv bringádon lesz egy hátsó tag, hogy belekóstolj az ultimate mtb érzésbe :P

    Runner_fxr
    Jó kis gép, de minek? Magyarországon, van max 5 hely ahol egy ilyen bringát ki lehet használni, azon kívül inkább csak arcoskodni lehet vele, mert felesleges a szuper high tech váz meg ultimate geo stb, mászásnál sokat segíthet, de lefele nincsenek kiépített pályák (olyan mennyiségben) hogy tényleges igény legyen rá.

    Persze jó nézni a profikat hogy csapatják, de én sokkal jobban örülnék, ha azokra a bringákra fókuszálnának a gyártók, amit az átlag bringás szeretne. Pl oldják meg hogy 100km-t menjen komolyabb rásegítéssel is, vagy ha nem megy, legyen könnyebb az egész gép.
    A legnagyobb hátrányuk még mindig az hogy senki nem ért (kisebb városokban) a szervizeléshez, és ez nem a gyártók hibája.
    Nekem csak olyan gép kellene amiből kiütik a 25 ös limitet, én 30 al megyek aszfalton, vagyis annyival szeretnék. A másik jelentős problémám, hogy a 20+kg miatt nem lehet tetőn szállítani, ha meg nincs vonóhorgom, akkor cseszhetem... vagy ha mondjuk kiveszem az akksit, akkor beesik 18kg körüli értékre az összsúly? v az aksi nem nehezebb mint 1 kiló?
    A bringa súlya még abban is korlátoz sokakat hogy felvigyék az emeletre, sok helyen nem megy be e liftbe(esetleg nincs is lift), ezek mind mind olyan hátrányon amelyek gátolják az elterjedését. Hiába lenne 3500-4000 europénze, hogy vegyen egy ilyen zsiványségot, kicsit belegondolva előjönnek a fent említett gondok.

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák