Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    válasz Runner_fxr #151461 üzenetére

    Kösz a tippeket, az én rendszerem még csak másfél hetes, szóval lehet megoldódik ez idővel ahogy itt írtátok páran, első éjszaka szinte teljesen leeresztett, de azután tekertem vele és rendben volt másnapra, ma nem mértem csak megnyomkodtam és egész kemény még, pedig Hétfő óta nem mozdult.
    120ml van benne, ennek utánatölteni szerintem nem kell, ha meg szalagozni kell az teljes gumilevételt igényel, amire azt írtátok már necces kompresszor nélkül.(#151463) jjeahh Nagyon elkalandoztál :P ennyi pénzért már van rendes műhelypumpa aminek van valami levegő tárolója és hasonló elven működik, de eleve marhaság, ha neked van hozzáférésed rendes kompresszorhoz. Azt állítod ha jól össze van rakva nincs vele dolog, tehát évente 1x cserélsz gumit, v max 2x, arra meg minek saját, én inkább [ezt] a megoldást preferálom, sokkal érdekesebb :K

    (#151445) cdl
    Lehet nem leszek népszerű az ötletemmel, de én betiltanám a fekete sisakot. Eleve a fejeden van, sosem látod hogy néz ki, nem tök mind1? Én aztán nem vallom az úriember jelmondatát, de még én sem használok fekete sisakot, sőt a legrikítóbb zöld van ami létezik, és nem izgat mert eddig még 1x sem láttam magam benne :U , viszont bárhogy öltözöm ez mindig virít.

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák