Új hozzászólás Aktív témák

  • ZolkoW

    őstag

    válasz jjeahh #135222 üzenetére

    a formám szerint nekem is szépen kussban alapoznom kéne, de... ez arra is jó, hogy legközelebb lássam, fejlődtem-e, és milyen irányba :)
    A sárhányóról jut eszembe, hogy a képemen ott figyel az ass-saver... hát, legközelebb nem röhögtetem ki magam vele, halottnak a puszi ilyen körülmények között :P.
    gyenge fröcsögésnél még talán ér valamit, illetve most is számíthatott, mert köüzvetlenül a nyeregnél nem lettem ANNYIRA sáros, de a táskám már merő sár volt.
    Apropó táska: szerettem volna megszabadulni tőle, de csak-csak annyi apró cuccom volt, hogy kellett. Majd ezen még okosítok, mert át lehet rakni egy részét nyeregtáskába, vázra, zsebekbe, stb, de ehhez rutin is kell, hogy tudjam, mire van szükség. Pl. miniszerszám nélkül elképzelhetetlennek tartom az elindulást, aztán lehet hogy fölösleges.
    A legnehezebb tétel egyébként a pótbelső volt... :U A latexektől még nem tudom, mit várhatok, menet közben tetszik, de nem tudom, fogja-e rendesen a folt, és ilyen esőben foltozzon akinek 3 anyja van, eleve csak az indul, akinek kettő :D.
    Szóval féltem, hogy ha defektelek, akkor szopóka, egy normál belsőt vittem magammal. Na, ezt valszeg az első pár út után megspórolom, ha megtérek a Stans vallásra.
    ZolkoWot olvastátok a sekély tócsák maratonjáról.

    Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786

Új hozzászólás Aktív témák