Új hozzászólás Aktív témák

  • DUB Inc.

    aktív tag

    Imike! Kicsit olyan érzésem van a történeteddel kapcsolatban, hogy Te egy bicikli megvásárlásától, pontosabban annak a kiválasztásától várod el, hogy a max. kényelem, a könnyű kezelhetőség és az univerzálisság pikk-pakk meglegyen. Ez valamennyire érthető is, legtöbbünk is próbál erre törekedni, de a történet nem ilyen egyszerű.

    Eleve el kellene döntened milyen kerékpárt is szeretnél, mire szeretnéd használni. Tetszik az outi, de ráülve kényelmetlennek találtad. De mit is vártál? Ha egy ilyen bicajt szeretnél meglovagolni, biza ahhoz hozzá kell edződni, erősödni bizonyos testrészeknek. Nagyon sok múlik a megfelelő beállításokon is. Egy bringa megvétele után sokszor hetekig állítgatja az ember, néha millimétereken múlnak dolgok, hogy ne fájjon, nyomjon stb. Ezen múlik a megfelelő erőátvitel is és ez nem csak az outira érvényes...

    Ha nem megy magadtól, akkor egy boltban, vagy valamelyik bringás cimbitől is tudsz segítséget kérni, vagy próbálj meg figyelmesen olvasni a fórumon, sok okosságot leírnak/írtak itt a hozzáértőbbek.

Új hozzászólás Aktív témák