- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
-
IT café
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
alázógyík
addikt
válasz WunderKinder #76554 üzenetére
Komolyan? Mikor?
-
aXXon
őstag
válasz alázógyík #76555 üzenetére
Nagyon friss lehet, mert 9-én még a májusi akciójukat postolták a facebookra
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
daninet
veterán
válasz WunderKinder #76554 üzenetére
azok egyszer átköltöztek a jász utcáról a kertészeti mögé, de azóta ott vannak
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
storm3
senior tag
válasz Outlander #76550 üzenetére
Te mit melozol? Benzinkut helpdesk?
Club pizzéria : rendeltem onnan, mert hajnalban kannibal ehseg tort ram melo utan, hortobagyi pizzat vagy mi a rak volt az. A hus rajta a legolcsobb kutyahus kategorias konzerv loncs, szerintem kopetszar volt, egy szeletet ki is bsztam.
Kiralybol rendelek altalaban, de multkor elgurult a gyogyszer, hogy 2 ora utan hoztak ki a pizzat, el is kuldtem a futart vele, hogy adja oda a tulajnak mert en sajjjjnos mar elmentem dolgozni. Jo, hogy nem masnap reggel hozza ki.[ Szerkesztve ]
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
akangels
tag
Először is üdv mindenkinek ! pár napja-hete követem a forumot , mindig feldobjátok a napom !
Pizzéri témához :
Legtöbbször a MammaMia-ból rendelek , van online rendelés , és a feltétek se rosszak , tészta finom , árban 990 től kb 1400 ig kb. Gyorsak !
Skót és joe bácsi , párszor ettem ott akkor nem volt rossz
Mathias : legfinomabb piedone pizzat mindig ott eszem ! pincérek viszont igazi nyomik , hiába kértem meg őket minden alkalommal h csapvizet kérek citrom karikákkal mindig felszámolták mentes víznek , lassan jár a beírás az ellenőrzőjükbe emiatt Igazi tanulatlan vendéglátósok
Saloon : Régen sokkal jobb volt , vagy annak tűnt , onnan mostmár csak főételt eszek ( Mustáros csirkecombfilé ) ( LEGJOBB!!44!!)
Labirintus : Nem tudsz választani annyi van , és fele választék az ott dolgozok kedvence néven fut ( értsd: Laci kedvence stb...)
Hirtelen ennyi , inkább a bevált helyről eszek mint sem kipróbáljak vmi újat
-
daninet
veterán
-
akangels
tag
válasz faragojof #76565 üzenetére
Kötelesek akár kancsóval is csapvizet adni ! Legalábbis ezt tanítják/tanították a vendéglátós iskolába annó
És nem azért kérek csapvizet mert spúr vagyok , de amikor beülök valahova az esik jól először. Mathiason kívül sehol nem csinálnak problémát belőle , főleg nem számlázzá ki.
Csapvíznek iható minőségünek kell lennie minden ilyen helyen mivel az étterem megnyitásához ugye be kell vizsgáltatni stbstb
ui: Köszönöm a befogadást
-
akom
őstag
Itt nem az a gond, hogy csapvizet kért hanem az hogy kért hozzá citromot.
Külön citrom meg nincs a gépbe, hogy 1 szelet citromkarika 5 forint.
Legközelebb citrom nélkül kell kérni, és akkor nem fogják kiszámlázni.Szerintem.
-
akangels
tag
Na de még mindig ott tartunk , hogy máshol nem számolják fel csapvizet citromkarikával 250 forintnak , inkább viszek magammal citromot ha feléjük ilyen drága
Outlander: Sajnos rossz szokás , hiszen ezt is tanítják , hogy a vízhez kínálod a citrom karikát , sok volt a vendéglátos iskola ezek szerint csapvíz után azért szoktam ám mást is rendeleni
[ Szerkesztve ]
-
faragojof
őstag
válasz akangels #76575 üzenetére
Azt nem tudod kisatírozni, butus. Az ott be van horpadva. Ezért vetted háromezerért....
Egyébként vendéglátós haver mondta. "- Mennyit számoljak egy pohár csapvízért? A hűtőben meg lassan több fajta víz van, mint sör!" (vállnonogatósszmájli)
Persze ez most nyártól változni fog...."Formicate Under Command of the King,,
-
akangels
tag
válasz faragojof #76576 üzenetére
Napasztmek ! így kell megtudnom , hogy selejtett vettem ? szomorú
Ez a szomorú ! Ha gyalog vagyok csapvíz után sör jön ! Az a kár hogy Kecskeméten nemtudok (hátha ti tudtok ?!?) olyan vendéglátó egységet vagy akár kocsmát ahol magyar kézműves söröket adnak :/ Pesten mindig úgy indult egy jó este , hogy 1-2 12% TriplaX meg rá 1-2 erdélyi pálinka , ott a pizza csak mint szelet jöhetett szóba amikor valaminek már felkellet szívnia az alkoholt
-
juhiati
aktív tag
Egy MSI b75ma-p45 Egy I3 2100-al karöltve valakinek?
Battletag: Juhos01#2594 || Steam: juhosati
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest