- MinDig TV
- Milyen NAS-t vegyek?
- Videó stream letöltése
- DIGI kábel TV
- Windows 11
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Crypto Trade
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Microsoft Excel topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
IT café
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
itt mindenki kínai hulladékot használ, jobban jársz ha veszel egy utángyártott usb kábelt egy ezresért hozzá, és pc-ról töltöd. Kábel mindig jó ha van, meg így olcsóbb.
akom: adaptere van csak, azt fürdettem ja
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
NoLF
veterán
válasz daninet #43603 üzenetére
igen, ezt akartam elkerülni, mert minden alkalommal veszek egyet mikor itthon vagyok, s már elegem van de valószínű ez lesz. természetesen tudtam értelmezni a mondanivalóját, csak nem értem, miért van erre szükség.
ma tudok ilyesmit venni valahol a városközpontban?
na mentem úszni, adjonisten mindenkibe!
[ Szerkesztve ]
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
DeltaPower
addikt
válasz TeeBee73 #43598 üzenetére
A bohóc barát! [link]
daninet: szerintem az a probléma, hogy az ap és a router is ugyanazt az alhálót osztaná. Ha jól sejtem, akkor több eszközzel próbálsz dhcp-n a 192.168.1.x 255.255.255.0 alhálóból ip-t osztani. Próbáld úgy, hogy a legfelső eszköz 192.168.1.x-et oszt dhcp-vel, az alatta levő pedig 192.168.2.x tartományból.
[ Szerkesztve ]
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
daninet
veterán
válasz DeltaPower #43605 üzenetére
az alhálózati maszk az ilyenkor maradhat ugyanaz, vagy az egyiken legyen 255.255.255.0 a másikon meg mondjuk 255.255.0.0?
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
God Vazzeg
veterán
válasz daninet #43607 üzenetére
A maszk mindegy, tartományon belül 255 értelmez .0 végződés esetén. Az első routerhez úgy tudsz másodikkal kapcsolódni, hogy a második wan portját dhcp-re állítod, a második router tartománya pedig ne egyezzen meg az elsővel, tehát ha az első 192.168.1.100-tól oszt, akkor a másik az 192.168.2.100-tól osszon, ehhez az is kell, hogy a 2. router 2.1-es IP-n legyen. Így menni fog tökéletesen
Szerk: tehát a maszk .0 legyen mindkettő esetén.
[ Szerkesztve ]
-
daninet
veterán
válasz God Vazzeg #43608 üzenetére
ok! tenkjú
-
DeltaPower
addikt
válasz God Vazzeg #43608 üzenetére
Pont hogy nem, ha a második router 2.1-es ip-n van, akkor nem oszthat 2.x-es ip-t, mert a wan és a kimenő portjainak külön alhálón kell lenniük. Tehát az első router 1.x-et oszt, a második router 1.x-et kap dhcp-n az elsőtől és 2.x-et oszt.
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
TeeBee73
veterán
válasz DeltaPower #43605 üzenetére
Napirajz rulez! (Mint Tibi, pláne.)
Bohócos műsoron meg voltak kb. 5-en. (2 anyuka, 3 gyerek).
És még sör sincs.MOD: Milyazazípé? Ingyenpia?
(#43611): Szerintem, ezt fogalmazd újra. Az első mondat üti a másodikat.
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
TeeBee73
veterán
Tudom, vótmá. Csakazértis.
-
God Vazzeg
veterán
válasz DeltaPower #43611 üzenetére
Ezt írtam én is.
-
akom
őstag
Én sem értem...
Tényleg ne sértődj meg, de hazajössz Angliából, van egy 100k+-os mobilod, és egy ezer forintos kábelt kéregetsz kölcsön?Hidd el már rég adott volna valaki, ha lenne neki.
Már Devid_81-nél is feltűnt, de most már tényleg furcsállom ezeket az angliai magyarokat.
1-2k val szórakoznak. Ennyire nem megy kint a dolog? -
TeeBee73
veterán
Nyugi, Brüsszelben már nyavajognak a britek meg a németek, hogy százezer üres munkahelyre másfél millió vendégmunkás ment ki, és nem engedik érvényesülni a helyieket. Majd jól hazazavarják őket, mint a "politikai menekülteket" kanadából.
(No offense.)"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
DeltaPower
addikt
válasz God Vazzeg #43615 üzenetére
ha az első 192.168.1.100-tól oszt, akkor a másik az 192.168.2.100-tól osszon, ehhez az is kell, hogy a 2. router 2.1-es IP-n legyen.
így a második wan-ja a 2.1, és a 2.100-as tartományból oszt, vagyis mind a két oldala ugyanaz az alháló, feltéve hogy 255.255.255.0 a maszk. valszeg azért írja hibának hogy "WAN IP address and LAN IP address cannot exist at a same subnet. Please input another IP address.""Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
God Vazzeg
veterán
válasz DeltaPower #43618 üzenetére
A lanon lesz 2.1-en, nem a wanon! Olvasd már el még egyszer! A wan oldalon 1.X ip-t kap, azt natolja 2.X tartományba. Lassan feladom
-
DeltaPower
addikt
válasz God Vazzeg #43619 üzenetére
Így már érthető mit akartál mondani.
-
TeeBee73
veterán
Van Az Anonim Alkeszoknak is topicja?
Hallod, Jof?
Jó tudni. Mindjárt megyek. Szúúúszáááá.MOD: Mit kell inni, hogy ne fájjon a májam? (Tej kilőve, laktózallergiám van. Egy kortytól 2 napig fosok. Hasmenésre meg Portorikói rum a legjobb.)
[ Szerkesztve ]
-
poffsoft
veterán
válasz God Vazzeg #43619 üzenetére
Üdv laci vagyok
laci
Tom, kotsog troll vok, de én értettem, elsőre, másodikra, harmadikra is.
Ha nem lenne faxán beállítva otthon a háló (momentán nincs lan rúterem eccse hadrendbe), most csakazéris átkonfolnám, de inkább most nemÜdv lacigéza, béla meg gyurika.
lacibsh: a ghb rokona a dzsinának? tííbíí portorikós tejverziója jobban bejövős
Tííbíí: Vammá laktózmentes tejízű ital is, én aszt használom[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
poffsoft
veterán
válasz God Vazzeg #43632 üzenetére
üdv laci, laci vagyok.
laci
Nem hozzáértő, hanem hozzább értő
üdv: laci
laci[ Szerkesztve ]
-
TeeBee73
veterán
Franc. Erre nem is gondoltam.
MOD: bsh: A csajoknak nem azt szoktam adni.
MOD2: poffsoft: A laktózmentes tej, csak laktózt tartalmaz, tejet nem.
Egyébként, ittatok már tőgymeleg tejet? Egy éves korotok után?[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
Meg-e?
...
-
NoLF
veterán
nem tudom mennyire volt egyértelmű amit írtam, hogy állandóan ezt csinálom és elegem van magamból, ezért nem vagyok hajlandó venni egy nyolvanadik kábelt, ráadásul szerdáig kellene, mert csak pesten hagytam a telót, oda pedig visszamegyek.
hogy kinek mennyibe kerülő milyen készüléke van, és ki hol dolgozik, mennyit keres, mennyire megy jól, a legkevésbé releváns információk jelen esetben.
minősített esete ez annak, hogy okosabban tetted volna,ha csendben maradtál volna... mert ha segíteni nem tudsz, akkor piszkálódni miért kell?
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
-
poffsoft
veterán
Üdv, laci, laci vagyok
laci
GYÚÚÚÚRÚÚÚÚNK, wazze!!!!üdv:
laci
laci[ Szerkesztve ]
-
daninet
veterán
-
george11
addikt
homobisexujálisköcsögtopic
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
Chaser
legenda
elsőőőőőő
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
csaszi72
senior tag
Egy kép Dzsordzsinak:
TeeBee is átkarikázott, de nem találtam:
Ez meg egy Volga hátulja:
Ez meg Olga hátulja[ Szerkesztve ]
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest