- MinDig TV
- Milyen NAS-t vegyek?
- Videó stream letöltése
- DIGI kábel TV
- Windows 11
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Crypto Trade
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Microsoft Excel topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
IT café
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
george11
addikt
válasz faragojof #43150 üzenetére
Szeretnéd ismételni a műveletet?
mod(de nem kalandor):
szombat este blekket valaki? (átmegyek ám alkeszbe szép finoman )
ui.: péntek is jó[ Szerkesztve ]
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
Outlander
addikt
Van egy Class6-os, samsung 8 gb-os micro sd kártyám eladó.... februárban vettem egy telefonhoz ( ), tőlem kivúlálló okok miatt, májusban-június-júliusban egyáltalán nem is volt használva.. jelenlegibe meg feleslegesnek érzem.
Doboza, tokja meg van, az átalakítót nem találom...
Gyíkhó garis, de ő erről nem tud, mert ezt csak úgy levettem a polcról, neki erről ne szóljatok.Kihasználatlanság miatt eladó... 2k-ért... alkudni lehet, de nem érdemes, kevesebbért inkább meghagyom.
[ Szerkesztve ]
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
bsh
addikt
telefon
buzguruktól kérdem: ami a képernyő tetején van az az izé... notification bar vagy mijarák. az nekem 5 percenként kiírja, hogy nincs gprs kapcsolat (naná, mivel kikapcsoltam), meg szolgáltatót váltott meg ilyen nagyonhasznos dolgokat. na azt hogyan tudom kikapcsolni, hogy ne írkáljon nekem oda ilyesmit, mert k*vára nem érdekel. nem találtam semmilyen beállítást erre. mossak tápot?[ Szerkesztve ]
-
Outlander
addikt
Degetzik vagytok.... jó alám mentetek árban... és fogadjunk se pentráj, se számla...
[ Szerkesztve ]
-
M_o_g_y_i
őstag
Besz@rtok!!!
Váááááááá, megemlékezik a birka!
És a tik!!![ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
daninet
veterán
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
daninet
veterán
ez meg csak úgy bünti melyik itt a gyúrós?
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Magiboy
tag
A hugom vett egy galaxy s4 et és nem ért hozzá be kellene álitani de én most györben vagyok ö meg kecskeméten ha valaki tudna segiteni megköszöném.
Neki kel a segitség: [link]
Privátot irj
Legyen hitetek szerint
-
alázógyík
addikt
válasz WunderKinder #43171 üzenetére
-
God Vazzeg
veterán
Dell lapitöltőhöz keresek dugót, a 3 pines fajta kellene..
-
poffsoft
veterán
Urak!
Kötelező olvasmány kellene általános suliba:
Gion Nándor: Postarablók (1972)üdv:laci
laci[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
válasz God Vazzeg #43178 üzenetére
En meg egy ilyet keresek, ezen is 3 lyuk van, ami hasznalhato!
...
-
Devid_81
félisten
Van valakinek Samsung 840 Pro SSD-je?
...
-
george11
addikt
válasz forintuser #43187 üzenetére
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
csaszi72
senior tag
Grande és az új merga törésteszt?
ELSŐŐŐŐŐ
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
Outlander
addikt
válasz God Vazzeg #43178 üzenetére
Most vagy a kép a rossz, vagy nem dugót keresel hanem töltőt.
[IMG]http://www.mobilx.hu/images/detailed/belkin_laptop_tapkabel_c5_csatlakozo,_1_8m_mobilx.jpgWork until You no longer have to Introduce Yourself.
-
bartucc
addikt
válasz Outlander #43192 üzenetére
Szerintem simán azt, amit linkeltél. (telefonról most nem látom, de neki csak a csatlakozó kell, vagy hülye vagyok)
Szerk: de ha lopsz neki töltöt is a csatlakozóval, szerintem nem fog megharagudni.
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
DeltaPower
addikt
-
Outlander
addikt
válasz God Vazzeg #43196 üzenetére
Waazzeg milyen régebbieket? 286-ost?!
Nincs ilyenem, és nem is emlékszem h láttam volna ilyet...
[ Szerkesztve ]
-
daninet
veterán
válasz Devid_81 #43193 üzenetére
hozza azt a sebességet amit írnak, nagyon megdobja a rendszer sebességét. Win telepítés 5 perc, bootolás olyan gyors, hogy szinte csak felvillan minden képernyő. Viszont a másodlagos vinyó, ez a hoki WD ami folyton parkolgat visszafog egy csomó dolgot. Ki kellene vágnom a gépből
Újabban azt csinálja, hogy filmnézés közben leparkol, és KMplayer illetve a VLC is valahogy késve olvassa a hangot, és ha nem nyomok egy pause-t akkor a film végére ~400ms-ot késik a hang agyfasz. szóval nagyon fontos milyen a másodlagos vinyód, mert azon lesznek a játékok, nagyobb programok, filmek stb, szóval nem fogod kevesebbet használni. Pláne, hogy én a documents, pictures és downloads mappákat is átirányítottam a tányéros vinyóra.God Vazzeg: Egy rakás töltőm van, aminek csak a dugója szar. Ezeket a szabványon kívüli szarokat lehetetlen beszereni ebay-en sem, illetve nagy elektronikai boltokban sem találtam semmit. A csatlakozó miatt kellett új töltőt vennem
[ Szerkesztve ]
-
God Vazzeg
veterán
válasz daninet #43199 üzenetére
Még újonnan is lehet kapni, ne szórakozzatok már, nálam volt több ilyen csatis, egyáltalánb nem p2 szintűek, Pentium M szokott bennük lenni, ez is egy Pentium M 1700 2GB rammal.
Csak nem akar a gazdija új töltőt venni, elég lenne egy 500ft-os dugó is
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest