Új hozzászólás Aktív témák

  • No.01

    őstag

    Sziasztok,

    Megint en :B A fonokom megint ramszallt, h marpedig o mostmar tenyleg meglepi ezt a regota tervezett es halogatott automata gep cseret. Mar el is adta igy most mindenfele karos gepeket nezeget, de tapasztalat es utannaolvasas teljes hianyaban :U
    Mondanam, h preciz ember, de azert annyira talan megsem. En szemely szerint mar azt sem nezem ki belole, h rendesen hetente eltakaritgatta az automata gepet, de ez most nem tartozik szorosan a targyhoz.

    Szoval v.mi kezdo gepet keresgel amin lehet anelkul is kiserletezni, h arra a kovetkeztetesre juss, h ez mind konnyebb es egyszerubb lett volna ha elsore egy jo gepet veszek ;]

    Mar volt par kavegepes boltban, de sajna o nem titkolja, h van ra penze igy az ajanlasok is ennek tukreben erkeznek (1500EUR+) ami szerintem teljesseggel folosleges.
    A topicot olvasgatva - javitsatok ki ha tevednek - de arra jutottam, h egy PID sokban segitegere lenne az elejen. Szoval vagy gyari (garancia vegett) PID-eset keres vagy olyan amit konnyu atalakitani. Mivel o hasznaltat nem vesz igy kerdeses, h utolagos PID-nel azonnal ugrik-e a gari? (ha hulye a kerdes akkor bocsanat)
    O issza tisztan es tejjel is a felesege csak tejjel igy meg bonyolitaskent tan a dupla bojler is megfontolando lenne ha jol gondolom.

    Ennek tukreben van olyan ami ajanlhato lenne?
    (Otthon ebbe a cikkbe futottam bele, de a leirtakat csak ertelmezni tudom azt nem, h ez mennyire lenne jo a celnak?)
    Persze ha barmi mas szobakerulhet akkor nyitott vagyok akarmilyen ajanlasra. A vegso dontes ugysem az enyem ;]

    U.i.: Orlot mar vett. Talan nem is rosszat: Gastroback Advanced Pro

Új hozzászólás Aktív témák