Új hozzászólás Aktív témák

  • bajnokpityu

    félisten

    válasz bl4ze #57183 üzenetére

    előző körökben nem volt ennyire sok saját, és az eredmény szempontjából utolsó 3 helyből kettő AVX kv volt, tehát tisztának is gondolom. amit véleményt leírtam, betűről betűre kikerült. amikor többen ecetescitromnak hivtuk az AVX egyik tesztanyagát, akkor az is kikerült.

    nyilván marad lehetőség csalásra, befolyásolásra, de ilyet nem vettem észre. nomeg ha a piacot akarod felmérni, akkor miért b*sznád át magad?

    Parci, lesz olyan is. Szerintem tapogatózás a célja, piacfelmérés, vagy nevezzük, ahogy akarjuk. Nomeg, hogy legyen olyan teszt, véleménynyilvánítás is, az országon belül, ahol az kerül ki, amit a tesztelő megír, és nem kozmetikázott reklámszöveg.

    Lehet fújolni, h miért pont azok tesztelnek, akik, de szvsz igy jó ahogy van. a vérprofi 50 magyar KVs úgyse kérdez, a többinek meg többet ér, ha a vásárló el tudja helyezni a saját koordináta- rendszerében a tesztírókat, és készülékeiket, ízlésüket. Amikor hifis cikkeket irtunk, tenger pozitiv visszajelzést kaptunk, hogy végre nem a nagy abszolút igazságot akartuk irni, és, hogy nem függtünk anyagilag senkitől.

    [ Szerkesztve ]

    eladók: Hifiman HE560V3, Topping DX3PRO+ DX7PRO

Új hozzászólás Aktív témák