Új hozzászólás Aktív témák

  • Parci

    HÁZIGAZDA

    gene további tapasztalatok:
    - ma először 250 grammal pörköltem. homogénebb lett, jobban viselkedett
    - ma először behoztam a lakásba a gépet és úgy pörköltem. jóval kontrollálhatóbb így, 140 fokos előmelegítés után is 110 fokon volt, amikor a sütés indult, pedig csigalassú voltam a töltéssel
    - ahhoz képest, hogy többen azzal ijesztegettek, hogy a gene jó, ha a pörkölés végére felfűt: 5 perc után már 220 fok felett volt
    - jó büdös lett idebent
    - eddig odakint 16-17 percekig sültek a babok, most 15 perc alatt olaszos lett :DDD

    viszont ez a 2000 ft-ba sem kerülő brando guatemala nem is olyan rossz, egyetlen vacak pörkölés sem lett, egy kivételével mindenhol voltak savak, nem is rosszak, a bántó ízek meg inkább a szénsavasságnak tudhatók be, mert idővel kisimultak.

    tetszik. a guatemala elfogyott, most jön a brandós honduras.

    dicranum scoparium + genista pilosa = :)

Új hozzászólás Aktív témák