Új hozzászólás Aktív témák

  • soldier2

    őstag

    válasz vendingo #34173 üzenetére

    Kar felhúzása után 10-15s-al a Creminánál már nem változik a hőmérséklet, tehát ugyanolyan atomdurva a stabilitás csapolás közben (na jó, majdnem). A tizedfokos hőszabályozásnak meg nem sok értelme van. Egyébként is vicc volt. Megvan a helye a modern csodáknak is persze, de egy megfelelő nyomásméréssel és hőmérővel a Cremina már lehet az ultimate home gép. Főleg ha megnézzük mekkora helyet foglal. Az ízvilága persze nem lesz az 58-as pumpásoké, kicsit kisimítja az ízeket, nem lehet annyira kiérezni minden barack, sárgadinnye, rohadt szőlő stb ízt. A Shot brewernek egyébként is a Strietman az ellenfele, az sem tud gőzölni ;] (nehogy valaki komolyan vegye ezt a hozzászólást - annak ellenére, hogy minden szava igaz :Y )

    Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!

Új hozzászólás Aktív témák