Új hozzászólás Aktív témák

  • ronin s8

    senior tag

    Hétvégén Bécsben voltunk, a Wollzeile-n, a tasteit.at kávéboltban. Egy magyar srác volt az eladó, aki készségesen megmutogatta a gépeket, és főzött nekünk Cagliari Superoro (80/20) kávéból espresso-t, egy kétkaros ECM-mel (Macap m7d darálóval). Nagyon bejött! :R Vettem is egy kilót (27 Euro).

    Utána megkóstoltunk egy nápolyi pörkölőtől egy espresso cubano-t, ami sima espresso, de egy kávéskanál maurutiusi olvadós nádcukrot tesznek a szűrő tetejére, majd úgy főzik le a kávét. Ez is bejött! :K Egy trükk van: csak dél-olasz kávéval jó, az északiakkal nem. Más a pörkölésük. Ezt ő mondta. ;)

    Azt is elárulta, hol lehet kapni Brikkát.
    (A Cuisinarum-ban a Singer strassén, és tőlük 50 m-re a Wollzeile-n. Előbbi helyen 47,50 az olasz, utóbbiban 57,50 a román. :Y )

    A Cagliari fel van fújva nitrogénnel, és augusztusi pörkölésű.

    [ Módosította: radi8tor ]

    "Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."

Új hozzászólás Aktív témák