Új hozzászólás Aktív témák

  • RetepNyaraB

    veterán

    válasz CsiguszMaxim #122408 üzenetére

    Nincs gyártói ajánlás az őrlőre? Ha van, akkor kövesd. Ha nincs, akkor kalibráld (amennyiben lehet) tehát állítsd be úgy, hogy a tárcsa nulla pontjánál összezárjanak a kések (ne próbáld tekergetni közben). Innen mondjuk két teljes kör és próba pár gramm babbal. Ha jól néz ki próbálj egyet húzni vele és meglátod merre tovább.

    A babokat gyári zacsiban, szelepet leragasztva, de ahogy gondolod, nem fontos. Ha van spájz, vagy hűvösebb hely akkor ott. Ne hűtőben. Mondjuk két hét alatt fogyjon el egy zacsi azért. Ne borogasd belőle a babot és ne is állítsd fejre. Kanállal szedd belőle a cuccot (maradjon benne a CO² minél tovább). Ne nyomd ki belőle a "levegőt".

    "I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."

Új hozzászólás Aktív témák