Új hozzászólás Aktív témák

  • brumi1024

    veterán

    válasz Toobee #110539 üzenetére

    Belinkelném a topikot, mert elég sok hozzászólás van sok tulajtól, de szerintem csak regisztráció után nézhető. A legfőbb dolgok, amiket felhoznak: ahogy szabályozza a nyomást (pulzál), a kezdeti átfolyás messze nem tud annyi lenni, mint egy karos gépen (ergo a karos profilok nem igazán lesznek karosak), és ami a kezdetektől fogva megkérdőjelezett dolog: nagy a távolság a pogácsa és a felsőszűrő közt, ami rontja a testességet, más jellegű presszókat kapsz, mint a hagyományos gépeken.

    Egy hsz-t kimásolok azért:

    The issue with the decent is not merely the headspace/ fill rate. Another crucial factor is the way pressure is applied onto the puck, the feedback loop system is a very passive way of managing pressure applied onto the puck, its a stop and hold, slowly pulse the pumps to maintain a set pressure which wreaks havoc on the puck (miro-channel is formed easily), leading the need to grind much finer to hold puck stability. complete puck saturation is hard to achieve this way unless you do a LR or very slow preinfusion.
    On a normal machine, the pumps are continuously engaged, excess pressure is let out via the bypass or OPV, this aggressiveness of the pumps can help to apply a secondary pressure compressing, migrate fines to slow down the flow rate, leading to the possibility of grinding coarser and yet achieve better extractions.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák