Új hozzászólás Aktív témák

  • #89309696

    törölt tag

    válasz I02S3F #715 üzenetére

    Teánál is a fő fontosságú alapelv az áztatási idő és a víz hőmérséklete, ahogyan a kávénál is, úgyhogy egyáltalán nem hülyeség a dobozra írt dolgot betartani. Bááááár. Nekem furcsa, hogy a Herbária vagy a Naturland, nem emlékszem pontosan összes gyógynövényes teájára ugyanannyi áztatási idő és hőmérséklet van írva. :D

    Én a szabvány angol bögrébe csinálom egy filterrel az 2.2 vagy 2.3 deci, nem emlékszem pontosan. Gárdonyi filteres gyümölcsteát szoktam venni, vacakoltam egy ideig szálas teával gyümölcsből és zöldből/feketéből is, de meguntam.
    Munkahelyen a közös teánál meg a literenként egy filter arányt tartom, az sima Pickwick/Lipton gyümölcs és Sir Morton fekete felesben (4 litert főzök általában 2-2 filter).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák