Új hozzászólás Aktív témák

  • #89309696

    törölt tag

    Na végre, megjelent valami új vaníliás kapszula a Martello géphez. Úgyhogy most elővehettem újra, egész jó amúgy. Bár azt már észrevettem, hogy ezek a Martello kapszulák illatban nagyon jónak ígérkeznek, ízben viszont csak fele, nem rossz, de elmarad.
    Kár, hogy csak kommersz izé van hozzá, régen volt csokis ami megszűnt, most van vaníliás ami szintén limited, tehát ez is meg fog szűnni... :U
    Azon kívül meg a barna crema gusto kapszula ami valamit ér benne, a többi olyan meh semmilyen. Kár érte, hogy nem foglalkoznak vele.

    Lehet át kéne térni Nespressora. Csak az ár... Az Aldis izé valami 70Ft környéke, a Bosch kapszulái 120Ft körül, a Nespresso 150Ft kapszulánként.
    20 rugó a legolcsóbb gépük, de csak akkor ha veszek 250 kapszulát, amúgy 30 lenne. Ennyi kapszula kb. 40 ezer pénz, lejön a gép árának akciója akkor 30 rugó/250 kapszi, akkor is még 120Ft darabja.
    Pedig ezek között legalább vannak mindenféle ízesített kávék, én azokért odavagyok. Hát nem lesz, ez rengeteg pénz és nem is vagyok kávés amúgy. :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák